Muntatge amb una noia assenyalant el nom Bonpreu en un establiment d'aquesta cadena de supermercats

Estalvia amb el lot de neteja a Bonpreu i Esclat fins al 22 d'abril

Nova promoció dins el fulletó d'ofertes d'aquesta quinzena

En l'àmbit de l'economia domèstica, cada compte compta, i les ofertes en productes essencials poden marcar la diferència en el pressupost mensual de qualsevol llar. És aquí on Bonpreu i Esclat han tocat el clau amb la seva nova promoció: un lot de neteja amb un preu que convida a no deixar-lo passar. Disponible fins al 22 d'abril, aquesta oferta combina qualitat amb economia, cosa que agrairan especialment aquelles persones que busquen eficiència i estalvi en les tasques de neteja.

Què inclou el lot estalvi?

El lot està compost per diversos productes seleccionats per abastar diferents àrees de neteja de la llar. Inclou un detergent líquid Dixan de 40 dosis a 1,8 litres, perfecte per garantir que la roba surti de la rentadora amb una frescor i neteja inigualables.

A això se suma el netejador per a WC Bref Power Active, que amb la seva aroma a pi i la seva presentació en un duo pack, assegura un bany higiènic i amb una agradable olor. A més, l'oferta inclou un producte indispensable a qualsevol cuina: el renovador de rentavaixelles Somat Todo en 1, que amb la seva aroma a llimona i 40 dosis, promet plats lluents i un rentaplats cuidat.

Adquirint el lot complet per només 12,99 euros , els clients es beneficien d'un preu que representa un estalvi considerable respecte a la compra individual de cada producte, considerant que el preu habitual suma un total de 18,87 euros. Això es tradueix en una oportunitat immillorable per estoquejar-se daquests productes de primera necessitat.

Detall del lot estalvi de neteja a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de neteja a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Com treure'n el màxim profit? Vegem alguns trucs i consells

Detergent líquid Dixan: Ideal per a tot tipus de roba, aquest detergent és altament eficient fins i tot a baixes temperatures. Un truc és fer-lo servir per pretractar les taques difícils aplicant una mica de detergent directament sobre la taca abans de posar la roba a la rentadora. A més, es pot diluir en aigua per netejar superfícies com terres o rajoles, deixant una aroma fresca i net a tota la llar.

Netejador per a WC Bref Power Active: Aquest producte no només neteja el vàter, sinó que també prevé la formació de calç, deixant una capa protectora després de cada descàrrega. Per obtenir resultats òptims, col·loqueu-lo on el corrent d'aigua sigui més fort. A més, l'envàs del producte està dissenyat per alliberar-ne el contingut gradualment, per la qual cosa es recomana no utilitzar massa alhora per evitar el malbaratament.

Renovador de rentaplats Somat Tot en 1: Encara que està dissenyat per ser utilitzat al rentaplats, aquest producte també es pot utilitzar per eliminar taques difícils en olles i paelles. Simplement poseu una dosi juntament amb una mica d'aigua calenta dins de l'olla o paella, deixi actuar i després fregueu. Les propietats desgreixants i brillants del producte funcionen de meravella.