Treballadora del Consum

Les ofertes de treball de Consum: No cal experiència

La cadena valenciana es prepara per a la campanya d'estiu

S'acosta l'estiu i això és sempre una bona notícia per al mercat laboral. Com per art de màgia, es generen una enorme quantitat de llocs de treball que, de manera puntual, redueixen les cotes d'atur del país. Un dels principals actors que provoca aquest fenomen són els supermercats, que s'obren a incorporar nous treballadors per poder afrontar amb més solvència l'etapa estival.

Un exemple és la cadena Consum. La marca valenciana ha publicat diverses ofertes de treball amb contracte indefinit discontinu i per a les quals no exigeixen cap mena d'experiència. A més, l'únic requisit per poder sol·licitar aquests llocs és tenir l'ESO; ni un més.

Els nous integrants de la plantilla de Consum treballaran a jornada completa i amb un salari que ronda l'SMI. Les seves funcions seran les típiques en aquests casos: atendre el client a la sala, fer una manipulació correcta del producte, cobrar en caixa i mantenir l'ordre i la neteja de la zona de treball. També es busquen treballadors per a altres tasques.

Les vacants, a la zona mediterrània

Són moltes les vacants obertes en aquests instants per a la campanya d'estiu a Consum. Totes elles, situades a les comunitats de València, Catalunya i Múrcia. A la Comunitat Valenciana, els interessats podran treballar als supermercats de Dénia, Xàbia, Torrevella, Alacant, Calp, Torrellano, Silla, València, Cullera, Gandia, La Roda, Mislata, Sagunt, Xàtiva, El Puig, Faura i Alzira.

A la zona de Castelló busquen empleats per a Peníscola, Benicarló, Alcoceber, L'Alcora, L'Almassora, Benicàssim, Xilxes, Moncofa, Segorbe, Torreblanca, Vila-real, Oropesa del Mar, i Nule. A Múrcia, per la seva banda, a més de a la capital, hi ha ofertes per a les localitats de Puerto de Mar, Bullas i les torres de Cotillas.

Per altra banda, sorgeixen moltes oportunitats a Catalunya. Les ciutats barcelonines on Consum cerca empleats són Barcelona, Pineda de Mar, Sabadell, Granollers, Sitges, Terrassa, Manresa i Sant Cugat del Vallès. També a Girona, Olot, Calonja, Lloret de Mar, Lleida, Reus i Mont-roig del Camp.

Per poder inscriure's a aquestes ofertes de feina, els interessats han d'acudir al web oficial de Consum i entrar a l'apartat d'ofertes d'ocupació. Un cop aquí, es pot filtrar per lloc, localitat o província fins a trobar la que més s'ajusti al que busquem.

Consum, in crescendo

Any rere any, la cadena valenciana continua creixent. Això ho demostren les xifres dels treballadors contractats, la quantitat dels quals s'ha duplicat en tot just una dècada. El 2013, la marca comptava amb prop de 10.000 empleats i va tancar el 2023 amb 19.337. A més, en el passat exercici econòmic va batre el rècord de més contractes generats en un sol any, amb 1.127.