Muntatge amb una imatge de la zona de peix a un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, diversos peixos en gel

Les millors ofertes de peix a Bonpreu i algunes receptes per cuinar-lo

Les ofertes estaran disponibles fins al 5 de febrer

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat ofereix, una quinzena més, una sèrie d'ofertes a la seva secció de peixateria, apostant per portar a les llars els sabors del mar amb la millor relació qualitat-preu. Des de musclos frescos fins a delicats filets de bacallà, els amants dels productes del mar estan enhorabona aquests dies.

Quines són aquestes ofertes?

Començant amb els musclos , oferts a 2,49 euros per malla d'1 kg, aquests mol·luscs no només són una font excepcional de proteïnes d'alta qualitat, sinó que també aporten importants quantitats de vitamines del grup B, ferro i magnesi. Preparar-los al vapor amb un toc de vi blanc i julivert pot ser una entrada senzilla però sofisticada per a qualsevol àpat.

D'altra banda, el filet de gallineta nòrdica , disponible a 12,99 euros el quilogram, és una selecció premium que brinda una carn blanca i tendra, rica en omega-3, beneficiosos per al cor i la reducció del colesterol. Aquesta espècie es presta per ser cuinada en papillota, respectant la seva delicadesa i potenciant el seu sabor amb herbes aromàtiques i rodanxes de cítrics.

No menys temptador és el llagostí cru Vannamei , un tipus de llagostí d'aigües càlides, amb un preu de 9,99 euros el quilogram. Aquests crustacis són una excel·lent font de seleni i contenen àcids grassos omega-3, així com astaxantina, un antioxidant que els dóna el color característic. La seva textura ferma i sabor suau els fan ideals per a ceviches o cuits breument i servits amb salses agredolces.

El llobarro , es pot trobar a 3,29 euros per peça, aproximadament de 350 g. Aquest peix és molt valorat per la seva carn blanca i saborosa, sent a més baix en greix i una font rica en proteïnes i vitamines, en particular la vitamina D. És perfecte per ser rostit al forn amb un llit de patates i cebes, o a la graella amb un toc d´oli d´oliva i romaní.

Finalment, el llom de bacallà super. Es tracta de bacallà de primera qualitat, es presenta a 19,99 euros el quilogram. El bacallà és conegut pel seu alt contingut en vitamines B12 i B6, així com per la seva aportació de minerals essencials com el fòsfor i el potassi. Tradicionalment, es gaudeix en plats com el bacallà al pil-pil o la biscaïna, encara que també pot ser l'estrella en una amanida tèbia amb llegums i verdures de temporada.

Finalment, el calamar petit . A 7,99 euros el quilogram, és una opció versàtil per a la cuina. Poden ser farcits i cuits a foc lent en la seva pròpia tinta o preparats en anells per a un fregit cruixent i daurat.

Ofertes de peix a Bonpreu
Ofertes de peix a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins i tot quan es pot gaudir d'aquestes ofertes?

Aquestes ofertes a la secció de peixateria dels establiments Bonpreu i Esclat estaran disponibles fins el proper dilluns 5 de febrer de 2024. Si vols saber quina és la teva botiga més propera, pots consultar aquest enllaç .