Muntatge amb una imatge d'un establiment Bonpreu ia la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, la imatge d'un plat de brou

El regal que et fa Bonpreu per menjar un bon brou sense perdre temps cuinant

La promoció estarà disponible fins al 5 de febrer

En aquesta època de fred ve de gust plats calents i de cullera. Un dels més tradicionals és el brou, en els múltiples vessants. Cuit madrileny, pot gallec, escudella i carn d'olla catalana... Bonpreu t'ofereix una promoció perquè puguis gaudir d'aquest aliment sense haver de perdre gaire temps cuinant. Comprant mig quilo de pilota per al brou, els establiments Bonpreu i Esclat et regalen un brick de brou d'escudella gurmet d'1 litre. La promoció estarà disponible fins al proper 5 de febrer de 2024.

La promoció consisteix a oferir als consumidors vins preparats que mantenen l'essència de la tradicional escudella i la carn d'olla. Aquests vins vénen llestos per escalfar i servir, i constitueixen una solució pràctica per als qui no disposen del temps necessari per elaborar aquest plat tan arrelat a la gastronomia local.

Valors Nutricionals: La salut a cada glop

El brou és un aliment ple de virtuts nutricionals, i els oferts per Bonpreu no en són l'excepció. Cada ració d'aquest brou conté una varietat de nutrients essencials, com ara proteïnes d'alt valor biològic, vitamines, minerals i un contingut equilibrat de greixos. És una font d'hidratació i un mitjà per aportar calor durant els dies freds, sense sacrificar la qualitat nutricional. Els vins de Bonpreu han estat dissenyats per complir les recomanacions nutricionals i satisfer les necessitats energètiques dels seus clients.

Bonpreu destaca pel compromís amb la qualitat i la proximitat. El supermercat s´esforça per oferir productes que provenen de productors locals, fomentant l´economia del país i garantint la frescor dels seus ingredients. Aquest enfocament es reflecteix en la confiança que els consumidors dipositen a la marca, sabent que darrere de cada producte hi ha una història de suport al comerç local i sostenibilitat.

Promoció de Bonpreu i Esclat explicada a la notícia
Promoció de Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Recepta d'escudella i carn d'olla per a aquells amants de la cuina que prefereixin fer-ho ells mateixos a casa

Per a aquells que sí que disposen de temps i volen submergir-se en l'experiència culinària de preparar una escudella i carn d'olla, hi ha una alternativa. Aquesta és la recepta:

Ingredients

1/2 pollastre o gallina

150 g de vedella per a brou

100 g de cansalada

1 pilota

1 os de pernil

1 os blanc

1 botifarra negra

2 pastanagues

1 nap

1/4 de col

2 patates

100 g de cigrons (prèviament remullats)

Sal al gust

Llorer

Pebre Negre

Aigua

Preparació

En una olla gran, col·loca el pollastre, la vedella, la cansalada, els ossos i els cigrons. Cobreix amb aigua i porta a ebullició. Escuma el brou per retirar les impureses i deixa coure a foc lent durant una 1 hora. Quan passi aquest temps afegeix les verdures, excepte la patata. Afegeix-hi també la sal. Cuina durant 2 hores més i quan falti mitja hora llença la pilota, les patates i la botifarra negra.

Retira les carns i les verdures. Serveix el brou calent amb els galets o, en cas de no tenir-ne, amb fideus fins. La carn, els cigrons i les verdures els pots menjar dins del brou o bé a part, és una cosa que va al gust de cadascú.