Fragment de carro al carrer de supermercat desenfocada i cercle vermell amb el logo de l'OCU a sobre, a la part superior dreta de la imatge

L'OCU no dubta: aquest és el millor pa de motlle de supermercat

Un estudi de l'OCU ens revela quin és el millor pa de motlle i on prefereixen comprar-lo els clients

El pa de motlle és un dels productes més comprats al nostre país, però cal saber escollir. Si cometem l'error de comprar-ne un que no estigui gaire bo, ens penedirem fins al dia que se'ns acabi. Per sort, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha fet un estudi que ens serà molt útil.

L'OCU és conscient que tots comprem al lloc més convenient, ja sigui per pressupost o per salut. En aquest sentit, per a moltes famílies el pa de motlle és un producte bàsic. Després d'analitzar un total de 18 cadenes de tot el país, ha descobert quin és el súper més escollit per comprar pa de motlle: Lidl.

Segons l'estudi de l'OCU, el 55% dels residents a l'Estat espanyol (àmbit geogràfic on s'ha fet l'estudi) compren el pa de motlle a la cadena alemanya. A tan sols 3 punts de diferència trobem Mercadona, que se situa en segon lloc. Tot i això, això no significa que el millor pa de motlle ho vengui Lidl.

Aquest és el supermercat que ven el millor pa de motlle, segons l'OCU

L'anàlisi de l'OCU sobre els tipus de pa de motlle troba que el millor de tothom el ven Mercadona. Tot i ser la segona opció dels espanyols per comprar aquest producte, la cadena valenciana ven un pa de motlle molt especial.

Parlem del pa integral 100% de Hacendado , es col·loca en el primer lloc com la millor opció en relació qualitat-preu. Un producte que surt a només 0,95€ la bossa de 16 llesques.

Pa de motlle 100% integral d'Hacidat sobre fons desenfocat de Mercadona
El pa amb més qualitat en relació amb el preu és el de Mecadona | Mercadona, xcatalunya.cat

Immediatament darrere d'aquest, segons l'anàlisi de l'OCU, en trobem un de molt semblant i també de la mateixa marca blanca. El pa 100% integral familiar , que sortiria a 1,25 € el paquet de 26 llesques. Una mica més car que el primer, però amb més quantitat.

Molt a prop d'aquests, a l'estudi de l'OCU, han quedat altres pans de motlle, com el blanc d'Aldi. A continuació ja comencen a aparèixer altres pans de motlle. Parlem de marques com Bimbo, Panrico o Casado.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.