Detall de penjador amb roba en cercle vermell sobre fons de Lidl

Guarda el màxim de roba sense arrugar-la: el que és nou de Lidl desferma la bogeria

Per menys de vint euros tindràs la roba, les sabates i les bosses organitzades de la millor manera possible

Si hi ha alguna cosa que sempre porta de cap a molts, aquest és el rober. En primer lloc, sempre ens veiem obligats a renunciar a la roba que no ens posem perquè no tenim prou espai per guardar-la.

Després, també passa que amb un armari no en tenim prou. I és que sí, potser té molts calaixos, però les camises, jaquetes i sabates no es poden guardar allà. De què ens serveixen tantes calaixeres si després hem d'estar planxant?

Hi ha determinades peces de roba que s'han de cuidar i, a més, un espai més organitzat ens ajuda en el dia a dia. La solució és aconseguir un producte de Lidl que ens facilita molt la vida.

Ens referim a un penjador molt especial de la cadena alemanya. I, abans que diguis alguna cosa, no parlem del clàssic penjador de tota la vida, sinó d'un que ni ocupa massa, ni es converteix en una nosa.

El penjador de Lidl que més es ven funciona com un de clàssic, però amb el triple d'espai. A més, per si no t'ho imaginaves ja, està disponible a un preu ridícul.

El penjador amb rodes de Lidl que et canviarà la vida

Menys és més. Aquesta és la premissa sobre la qual el supermercat alemany ha dissenyat aquest penjador multifuncional, mòbil i compacte, per vendre'l a un preu insuperable.

El penjador amb rodes de Lidl compta amb una lleixa inferior del més útil. Et servirà, per exemple, per guardar sabates, bosses o caixes de cinturons, mocadors, guants o gorres.

Penjador doble de metall amb rodes sobre fons desenfocat de Lidl
Aquest penjador de Lidl té rodes i és molt útil | Lidl, xcatalunya.cat

Però el que és realment fantàstic d'aquest penjador són els seus dos nivells per penjar roba. A més, es poden regular en alçada i, així, podem penjar peces més llargues o més curtes.

Per si no n'hi hagués prou, els extrems de les barres es poden retirar, cosa que suposa més lloc per a altres peces o complements com corbates, bosses o, per exemple, les jaquetes del dia a dia.

La solució de Lidl va més enllà, perquè també és mòbil. Disposa de quatre rodes per desplaçar-se d'un lloc a l'altre. Amb l'avantatge afegit que dues van amb fre, per a més seguretat.

El preu no pot ser més baix perquè, sinó, no ens ho crèiem. Lidl ens ofereix aquesta solució atractiva als nostres problemes amb l'espai de l'armari per tan sols 19,99 euros. No el deixis escapar!

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.