Porta de Mercadona amb vidriera presa en un contrapicat

El nou dolç de Mercadona ja és un dels productes més virals: 'Ho han clavat'

La darrera idea de Mercadona està triomfant entre els nens i els adults que estimen el món de les xocolatines

Si ens parem a pensar-ho, és probable que no hi hagi un àpat més retro que les xocolatines. Aquest petit mos en format individual que havia de complir unes característiques determinades.

I és que les xocolatines són diferents, i qui és fan de debò, és gairebé un col·leccionista. I és precisament per aquest factor, i per això aquesta novetat de Mercadona s'ha fet tan viral.

La nova aposta de Mercadona ha estat per totes les xocolatines o per cap

Mercadona no ens deixa de sorprendre amb les seves bones idees. Senzilles, però brillants. I així és el seu darrer llançament, que ja s'ha fet viral entre els fanàtics del dolç i de la xocolata.

La xocolatina és un gènere que ha donat a llum clàssics intocables. Per als seus seguidors, seria un delicte moure la quantitat o la posició del caramel, la galeta o la coberta de xocolata de les xocolatines favorites.

I com que cada una és diferent, Mercadona ha llançat una bossa que conté una varietat de les més famoses en versió mini. Un nou producte pel qual molts ja s'han tornat bojos.

Cada paquet d'això que podríem anomenar un passatemps de dolços, conté unes 19 unitats. Entre 3 i 4 xocolatines de cadascun dels tipus que Mercadona ha seleccionat a la seva versió Hacendado.

Així és el nou Mix mini de Mercadona per als friquis de la xocolata

Ja té gairebé 300.000 reproduccions aquest vídeo de @busosreview que mostra aquesta novetat del supermercat. El tiktoker hi mostra una a una, i per dins i per fora, el contingut del Mix mini de Mercadona.

Mercadona ha creat la que per a molts és la selecció perfecta de xocolatines. Bounty, Twix, MilkyWay, Mars i Snickers, en la versió imitació sota la marca blanca Hacendado.

Pel que sembla, Mercadona ho ha tornat a fer, aconseguint una imitació perfecta d'un altre producte a preu més assequible. I no només això, sinó que a més li ha canviat la manera de consumir-lo a una de més atractiva.

El preu de la bossa de 19 unitats d'aquest variat de mini dolços és de només 2,95 € . Per això resulta impossible no accedir al Mercadona més proper a casa nostra.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.