Primer pla de les portes d´una botiga Mercadona, exterior

Si us noteu molt cansats, Mercadona té la solució: extra d'energia

Si et trobes molt cansat i necessites una empenta, Mercadona ha tret el producte perfecte per a tu

Amb les rutines del dia a dia, sovint estem esgotats i, en aquest temps, és normal sentir-nos cansats i sense energia per fer pràcticament res quan arriba el final del dia.

Molts intenten posar-hi remei prenent un cafè i encara que als matins o tardes pot ser bona idea, hi ha moments en què per falta de temps o segons el lloc on estiguem, ens pot resultar impossible de fer-ho.

Per això, el producte que ha llançat Mercadona amb vitamina B12 està sent molt ben acollit pels clients. La vitamina B12 també es coneix per un altre nom que és cobalamina. Es tracta d'una vitamina soluble que exerceix un paper crucial per al cos humà.

Xiclets energy i vitamina B12 de Mercadona
Els nous xiclets de Mercadona que arrasen al supermercat | Mercadona

En si mateixa no ens aporta energia directament, però exerceix un paper capdal en la producció de glòbuls vermells i en el metabolisme dels greixos i proteïnes, per la qual cosa contribueix a prevenir la fatiga i mantenir alt el nivell d'energia.

Xiclets B12 Deliplus de Mercadona

Els xiclets B12 de Mercadona es presenten en una caixa de color vermell i vénen un total de 10 unitats. Hem de tenir en compte que les persones que porten una dieta vegetariana o vegana solen mostrar una manca d'aquesta substància per la qual cosa els anirà genial.

Però no sols a ells, per a tots ens va molt bé aquesta vitamina que és essencial per al metabolisme energètic i el funcionament del sistema immunitari.

Només hem de mastegar un xiclet durant tot just 6 minuts, una cosa força senzilla. El seu gust és de maduixa, contenen 10 unitats i el seu preu és de 1,75€, és a dir, la unitat ens surt per 0,17€.

Paquets de chickles de delipus, Energy en groc, i Vitamina B12 en vermell, sobre fons desenfocat de Mercadona
Xiclets Mercacona Vitamina B12 i Energy | Mercadona, xcatalunya.cat

Xiclets Energy de Mercadona

Aquests xiclets vénen en una caixa de color groc i, igual que els anteriors, vénen 10 unitats i el preu és de 1,75 €. Són perfectes per aportar-nos un extra d'energia en aquells moments on farem un esforç físic o mental.

Compten amb ginseng que és un estimulant que ens ajuda a augmentar la resistència física, també contenen guaranà que activa el sistema nerviós i disminueix la fatiga.

Per acabar, compten amb cafeïna que ens mantindrà en estat d'alerta. És a dir, són perfectes quan necessitem un extra d'energia.

Preus i ofertes actualitzats el dia 17/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.