Muntatge amb una ampolla i un got ple de llet i una dona amb la mà a la barbeta i cara de pensativa

La beguda alternativa a la llet que arrasa a Mercadona

Si no pots prendre llet o portes una dieta vegana, a Mercadona tenen la solució per tenir cura de la teva dieta

La llet és la beguda que consumim des del dia que naixem fins que ens fem adults. I seguim bevent-la, llevat que siguem intolerants o vegans.

En aquest mateix sentit, els diferents supermercats hi tenen un paper molt important. Cadenes com Mercadona, Lidl o Carrefour cada dia ens ofereixen noves alternatives a la llet de vaca de tota la vida.

Encara que la majoria no es poden considerar llet, sinó simplement una beguda substituta que ens permet prendre'ns un cafè o similar. Hem de tenir en compte que només es considera llet normal aquella que procedeix de manera integral d'un animal ja sigui vaca, cabra...

Persona amb un carro de la compra a un supermercat i imatge destacada d'un got de llet
Mercadona té una de les millors alternatives a la llet | Getty Images, Getty Images Pro

La beguda de soja calci de Mercadona que substitueix la llet

Aquesta beguda vegetal de Mercadona és ideal per substituir la llet i per tenir cura de la nostra salut. Es ven sota la marca blanca de Mercadona, és a dir, Hacendado.

Els seus ingredients són aigua, llavors de soja en un 14%, sucre, fosfat tricàlcic, estabilitzant: goma de gellan; aroma, sal i vitamines B2, B12 i D.

Pel que fa als valors nutricionals, aquesta beguda de soja de Mercadona per cada 100 ml només ens aporta 44 calories, per la qual cosa és perfecta per fer dietes i mantenir-nos en forma.

Llet soja calci de Mercadona en envàs de tres
L'alternativa a la llet que està arrasant a Mercadona | @mercadona

A més, no només podem utilitzar-la per pendre'ns el nostre cafè, també es pot fer servir per fer batuts, sopa, postres, iogurts... tot el que podria fer amb la llet normal, però amb aquesta beguda vegetal que podem fer servir com a substituta.

I la cadena valenciana aquesta beguda de soja la ven en dos formats diferents. Segons si en consumeixes molt o poc, aquesta beguda et vindrà millor un format o altre.

D'una banda, trobem el format de 1 litre per un preu de 0,85€. I si no solem consumir molt aquest tipus de begudes, potser ens vingui millor el pack de 3 caixes de 250 ml per un preu de 1,20€, és a dir, cada capseta ens surt per 0,40€.

Preus i ofertes actualitzats el dia 11/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.