Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

Lidl té la dutxa portàtil que pots fer servir a qualsevol lloc per només 4,99 euros

Si t'agrada la platja, però no t'agrada que se t'enganxi a la pell la sorra i la sal, la Lidl té la solució

Als supermercats ja estem començant a veure articles pensats per gaudir d´un bon estiu. És el que passa amb la Lidl, que a la seva secció de mobles cada dia van introduint nous productes pensats per poder-los fer servir amb el bon temps.

La darrera novetat, una cosa perfecta per a aquelles persones que els encanta la platja, però odien estar plens de sorra i sal. I és que l'aigua de la platja i prendre el sol és el pla preferit de moltes persones.

Tanmateix, estar com una croqueta tot ple de sorra i sal de vegades no resulta gaire desitjable, per això el millor és posar-hi solució fàcilment amb aquest producte de Lidl.

Tres clientes caminen en direcció a l'entrada de la botiga *Lidl
Tot el que busques és a Lidl | Lidl

La dutxa portàtil de Lidl perfecta per a la platja

Aquesta dutxa de Lidl és perfecta per a la platja, per anar de càmping i per a tot tipus de plans on una dutxa "normal" ens resultés complicada. Es tracta duna dutxa portàtil de color negre que es ven sota la marca Rocktrail.

No és com les dutxes comunes que tenim a casa, es tracta duna dutxa portàtil composta per una bossa de color negre i una mànega flexible.

Les seves mides aproximades són de 25,5 cm de fons i 67,5 d'alçada. Pesa 405 grams i encara que, clarament, estèticament no és bonica, resulta molt útil, que al final és important.

dutxa portàtil 25 litres de Lidl
Així és la dutxa portàtil de Lidl per a la platja o càmping | Lidl

Compte amb una capacitat de 25 litres, encara que si necessites més, Lidl té la mateixa, però amb una capacitat més gran i preu superior. I si et preguntes si t'has de banyar amb aigua freda, la resposta és: No. Encara que a l'estiu potser això no és gaire important.

L'aigua d'aquesta dutxa de Lidl s'escalfa amb l'energia del sol i surt gràcies a una mànega flexible amb capçal i una aixeta dosificadora integrada. Aquest permet regular fàcilment la quantitat d'aigua que volem que surti per no desaprofitar-la.

Tot això converteix aquesta dutxa de Lidl en una cosa indispensable cada cop que anem a la platja o càmping pel fet que és molt pràctica, és molt fàcil de guardar i no ocupa gens d'espai a lhora de portar-la a qualsevol lloc. El seu preu és de només 4,99€.

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.