L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl

La novetat de Lidl amb què casa teva semblarà la d'un famós amb molts diners

Automatitzar casa teva com si fos la mansió d'una pel·lícula de Hollywood ara és possible amb Lidl

Poques llars la tenen encara, però ja es ven a Lidl. Amb això, és probable que, molt aviat, estigui completament normalitzada.

Parlem d´una nova aplicació tecnològica, la domòtica, que té efectes de ciència ficció. Però, encara que ens recordi les pel·lícules, ara la podem adquirir a Lidl.

Aquest article de Lidl programa l'electricitat de casa teva en mode intel·ligent

La domòtica és laplicació tecnològica intel·ligent en tots els aspectes relacionats amb lhabitatge. Partint de la programació per a l'estalvi energètic, el confort, la seguretat, la comunicació i l'accessibilitat.

Entrada d´un supermercat Lidl
Lidl té l'aparell que voldràs a casa | Lidl

Normalment pensar en aquest tipus d'aplicacions tecnològiques ens porta a imaginar-nos grans coses. Però res més lluny de la realitat, i aquest senzill aparell de Lidl ho pot demostrar.

Es tracta del set d'endolls intel·ligents Ledvanced. Uns pràctics i senzills endolls que automatitzaran la teva llar a través de tecnologia WiFi.

La fama que estan adquirint aquests endolls pot ser perquè, ara mateix, gaudeixen d'una boníssima rebaixa. 

Tres endolls adaptadors blancs amb botó d'encesa a la part superior, sobre fons de pàrquing de Lidl desenfocat
Set de tres endolls intel·ligents per automatitzar la llar | Lidl, xcatalunya.cat

El futur al set d'endolls intel·ligents de Lidl

Aquests endolls de Lidl permeten programar pràcticament qualsevol aparell, electrodomèstic o dispositiu de la llar a través dels mateixos. També es poden fer servir a través de la veu.

Un cop connectats a la xarxa WiFi de la llar, es controlaran a través de l'aplicació WiFi Ledvance Smart+. Disponible per a Android i per a iOS.

Els endolls intel·ligents de Lidl també són compatibles amb assistents de veu com Google Assistant o Alexa, d'Amazon. Amb el que podràs, literalment, demanar a casa teva el que vols.

Per exemple, si vols encendre la llum, només hauràs de dir "Alexa, encén la llum". I així amb tots els dispositius que estiguin connectats a laplicació a través dels endolls.

Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl
Aquest dispositiu de Lidl compta amb molts avantatges | Àngel Ullate

El set de tres endolls ha estat rebaixat a la web de Lidl, passant de 44,99 a 32,99 €. Un preu que val més que la pena, perquè, per descomptat, els avantatges van molt més enllà de la simple comoditat.

Automatitzar casa teva a través dels endolls de Lidl, significarà, per començar, estalviar en electricitat. Ja que els pots apagar en qualsevol moment i de manera remota.

De la mateixa manera, i per si calgués, podrien activar-se mentre no ens trobem a casa. De manera que simularien presència en situacions de possible risc.

Preus i ofertes actualitzats el dia 16/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.