Rètol gran a façana de Mercadona presa en contrapicat

Ningú sap què té, però està molt bo: les postres de Mercadona que causen furor

Mercadona acaba de donar un altre cop mestre dels seus en fusionar un dels seus productes favorits amb xocolata

Qui no recorda les famoses TostaRica? Doncs això és només una pista que ens porta a aquest dolç de què et parlarem. Un dels productes de Mercadona que més està triomfant darrerament.

Si ajuntem el més dolç dels vicis amb les nostres galetes preferides, el resultat pot ser una cosa així com un somni complert. Just això és el que ha passat amb la nova xocolata de Mercadona.

La rajola de xocolata més adorada de Mercadona amb diferència

Si la xocolata ens enganxa, què cal dir de quan trobem la rajola de xocolata perfecta. Aquella que ens enamora d'una revolada o, més ben dit, d'una mossegada.

Primer pla del cartell del logo de Mercadona
Mercadona té una xocolata que no passa desapercebuda | Mercadona

Mercadona és una empresa ja experta a generar el fenomen fan al voltant dels seus productes. I aquest n'és un, ja que, des que va sortir, no ha parat de vendre's.

La xocolata extrafina amb llet Fussion amb galetes animades, ha arribat a Mercadona i de seguida a orelles de tot el món. I és que té una cosa que resulta irresistible.

Després del seu nom llarg i estrany, tan dificilíssim de recordar, s'amaga un secret que ningú ignora. Perquè és això que ens ha fet caure rendits al seu sabor inigualable.

Rajola de xocolata amb galetes animades de Hacendado sobre fons desenfocat de Mercadona
La rajola de xocolata que s'ha fet famosa a Mercadona | Mercadona, xcatalunya.cat

La xocolata de Mercadona que sempre voldràs comprar

Les galetes animades ja s'havien convertit en allò que podíem anomenar un clàssic de Mercadona. Tot i això, en realitat, són una imitació d'un altre clàssic, l'autèntic i original de les galetes TostaRica.

Aquestes galetes que, al llarg de la nostra infància, sempre van estar sonant a la televisió en forma d'anunci inoblidable. I desfent-se a la nostra tassa de llet d'aquella manera inconfusible.

Ara Mercadona ha donat un cop mestre en integrar aquestes galetes, que ja estaven sent un èxit total, en una rajola de xocolata amb llet. Qui se'n pot resistir?

A més, més difícil encara ho posa als seus seguidors amb aquest preu. I és que la tauleta de 125 grams només costa 1,15 €. De manera que, si t'agrada, serà impossible no emportar-te-la de Mercadona cada vegada que hi vagis.

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.