Muntatge amb un logotip de Mercadona i un mòbil de color negre

Si el teu mòbil s'ha embrutat molt, Mercadona té la solució a només 1 euro

Mercadona compta amb un producte que deixa les superfícies més sensibles, com les pantalles de mòbil, lluents

Avui dia un dels objectes que més ens acompanyen és el mòbil. Sense adonar-nos, passem hores i hores treballant o entretenint-nos amb aquestes petites pantalles que tenim a les nostres mans. I la veritat és que gairebé tots ens enfrontem al mateix problema: la brutícia de la pantalla.

La pols i el greix de les nostres mans fa que la pantalla s'embruti, cosa que no sol agradar res. No només perquè ens impedeix veure bé la imatge, sinó també perquè és força antihigiènic. I si a sobre tenim nens és molt comú que els dits quedin marcats a la pantalla.

El pitjor de tot és que només netejant-la amb un drap no n'hi ha prou. Els experts ens recorden que l'únic que fem és moure el greix d'una banda a l'altra. Per això, a Mercadona tenen un netejador que serveix per netejar no només la pantalla del mòbil, sinó també moltes altres superfícies.

La baieta de microfibra de Mercadona, el netejador perfecte per al mòbil

Estem parlant d'un netejador ideal per netejar tant el mòbil com els vidres i els miralls. Aquesta baieta es presenta en una bossa transparent i és de color taronja. Amb ella aconseguim netejar i abrillantar la pantalla del mòbil sense ratllar-la. El seu ús és molt senzill, només l'hem de fer servir amb una mica d'aigua ben escorreguda i anar netejant el mòbil o els vidres en forma circular.

La baieta de microfibra de Mercadona de color taronja sobre taula
La baieta multiusos a la qual podem treure molt partit | Mercadona

Quan acabem de netejar ens adonarem que és molt senzill fer-la servir i que no deixa traces ni borrissols. Una cosa molt bona és que no s'encartona perquè és molt fàcil de manejar. Es pot fer servir tant en sec com en humit i l'ideal és fer-la servir en superfícies llises.

És un netejador molt recomanable, ja que el mateix podem netejar un dia els vidres de la finestra amb elles que l'endemà fer-la servir per netejar els miralls. I el millor és el seu preu, ja que a Mercadona podem trobar-la per només 0,85 €, un cost força assequible.

Preus i ofertes actualitzats el dia 14/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.