Lidl gran, d'extraradi, amb parets de vidre per la part de la botiga i, a l'esquerra, l'entrada al pàrquing subterrani amb paret de formigó.

El potent aspirador de Lidl que fulmina Dyson o Cecotec i està molt rebaixat

Lidl té un aspirador amb gran succió per netejar des del sostre fins a terra a un preu molt econòmic

Lidl últimament no deixa de treure productes molt atractius a la secció de basar. No només per la utilitat, sinó també per les grans baixades de preu. Tant ven roba a preus molt baixos com tota mena d'articles de qualitat per a la cuina o el jardí.

Tot i això, els productes que mai solen fallar, perquè al final hem d'utiltizar-los durant tot l'any, són els articles per a les tasques de la llar. I el millor de tot és que ara Lidl ha portat un aspirador que no té res a envejar als de grans marques. És dels millors que podem trobar, atesa seva alta succió i el seu preu baix.

L'aspirador de Lidl que voldràs comprar com més aviat millor

aspirador Rowenta de supermercat Lidl
L'aspirador que trobem a preu de saldos a Lidl | Lidl

Aquest aspirador, de la marca Rowenta, és de color negre i gris i és la solució perfecta per a una neteja eficient i sense esforç. Es pot fer servir en tot tipus de terres, des dels més durs fins a les catifes. Té una succió flexible de 360° i podem usar-lo com a aspirador per a terra o com a aspirador de mà, simplement en un clic.

La bateria és extraïble i li dura fins a 45 minuts, si el fem servir en màxima potència. Disposa d'un filtre per a terres amb LED integrats i filtre per a sòls d'accionament directe. Compte amb 2 nivells de potència automàtics (Eco per a sòl i Eco per a superfícies) + BOOST funció.

Una gran ajuda per netejar les nostres cases

A més, la potència és de 100 W i la capacitat de 0,65 litres. Triga unes 5 hores aproximadament a carregar-se, les mides són de 72,4 x 14,3 x 38,6 cm i el seu pes és de 2,58 kg.

Diversos productes de neteja i esponges i draps dins d'un cubell
Amb el nou aspirador de Lidl la neteja és més senzilla | Getty Images

És un aspirador molt pràctic perquè ens permet netejar des dels sostres fins al terra sense esforç. En definitiva, ajuda a tenir la casa neta en poc temps i no té cables, per la qual cosa ens podem moure lliurement.

Aquest aspirador de Lidl sol tenir un preu de 124,99 €. No obstant això, ara pot ser nostre per només 61,99€. Això vol dir que ens estalviem 63€, per la qual cosa és un preu fantàstic.

Preus i ofertes actualitzats el dia 13/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.