Home sorprès assenyalant Aldi

Prepara la nevera per refrescar l'estiu amb aquesta fantasia d'Aldi

A Aldi trobaràs l'article ideal per estar sempre hidratats i refrescant ràpidament aquest estiu

Amb l'arribada de les altes temperatures arriba un moment en què no hi ha res més plaent que beure aigua o alguna beguda freda. És per aquest motiu que la nevera moltes vegades fa que ens quedem sense espai. Entre tot el menjar i les begudes que volem prendre fredes, la veritat és que no hi cap ni una agulla.

Afortunadament, alguns supermercats porten productes molt atractius que ens permeten disposar sempre d'aigua freda o similar i ocupar menys espai. Una idea estupenda, perquè el que ningú no vol és que la seva nevera es converteixi en un joc de tetris. I en aquest sentit Aldi ha tingut una idea d'allò més original i útil.

Una nevera plena de menjar i beguda
Aldi té l'article ideal per a les begudes fredes de la nevera | PixaBay

El nou producte d'Aldi: el dispensador d'aigua per a neveres

El producte més pràctic d'Aldi és un dispensador d'aigua que es pot guardar fàcilment a la nevera. Té una capacitat de 4 litres i disposa d'una aixeta per fer la tasca d'una manera còmoda. D'aquesta manera, no ho hem d'estar movent les ampolles constantment de lloc.

Aquest producte és transparent, per això podem anar controlant la beguda que ens queda. I el seu ús és molt senzill: només hem de posar-lo a la nevera, omplir-lo amb aigua, tancar el tap i ja està. Quan ens vingui de gust beure alguna cosa freda, obrim la nevera, agafem un got i girem l'aixeta; així de fàcil.

dispensador de begudes d'Aldi
El dispensador d'aigua d'Aldi costa menys de 8 euros | Aldi

Les mides d'aquest producte són de 22 x 33,5 x 7 cm, la qua cosa vol dir que ocupa poc espai. És un detall molt útil, ja que significa que cap perfectament a gairebé qualsevol nevera. A més, el fet de tenir un disseny prim i ergonòmic fa compatible l'emagatzamatge amb altres productes, ja que ocuparà poc espai. 

I encara que per a l'aigua és ideal, aquest dispensador també serveix per a altres begudes. Podem omplir-lo de llimonades casolanes o qualsevol refresc que preparem a casa i que no disposi d'un envàs.

Preu del dispensador d'aigua d'Aldi

Encara que és un producte molt pràctic per utilitzar-lo en el dia a dia, el seu preu és força baix. Podem trobar-lo als supermercats Aldi per 7,99 €, una autèntica ganga, tenint en compte com n'és de genial l'estiu.

Preus i ofertes actualitzats el dia 17/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.