Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

La millor opció per viatjar és a Lidl: gran capacitat i preu econòmic

Lidl ens prepara perquè aquest estiu viatgem lleugers, barat i, per descomptat, amb tot allò que necessitem

Arriba l'època per excel·lència dels viatges. I cada cop més busquem fer-ho lleuger, sobretot quan viatgem amb empreses de vol low cost .

La motxilla que t'ensenyarem de Lidl és del més pràctic que et puguis imaginar. I, a més de ser supercompacta, la seva capacitat és increïble. Ah, i per descomptat, el preu és el millor.

Una bossa de viatge que t'acompanyi a tot arreu

Perquè un estiu sigui inoblidable, necessites una maleta que t'acompanyi a tot arreu. D'una banda, amb avió, sense jugar-te-la perquè et cobrin més per excés d'equipatge.

Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl
Lidl té l'únic que necessites per viatjar còmodament | Àngel Ullate

De l'altra, a tots aquests caps de setmana en què necessites anar lleuger però portar una mica de tot. El banyador i la tovallola, xancletes i sabates, i modelets per a la nit i per al dia.

A Lidl hem trobat la motxilla perfecta per a totes aquestes operacions de gaudi i descans. Aquesta bossa de viatge de Lidl és el més còmode, pràctic resistent i barat que et trobaràs.

Només veure-la en una foto ja donen ganes d'omplir-la fins a dalt i anar-se'n a qualsevol lloc. La forma d'aquesta motxilla és ideal perquè tot allò que necessitem hi càpiga sense problemes.

Home amb barba i camisa de quadres verd i negre amb motxilla a un ombre al costat d'una fotografia enorme de paret amb un paisatge de muntanya
Una motxilla pràctica i amb estil on cap tot | Lidl

Lidl ens empeny a viatjar de la manera més còmoda

El fet de viatjar lleuger és un dels millors consells que et podran donar a la teva vida. Si ho segueixes, ho agrairàs. El secret és triar la motxilla perfecta i a Lidl l'hem trobat.

Lidl té aquesta bossa que sembla haver estat dissenyada específicament per complir els nostres desitjos i necessitats. I és que és perfecta per diverses raons.

Per començar, les seves corretges són encoixinades i molt còmodes. I, encara que té forma de bossa de viatge ampla i quadrada, compta amb doble nansa i corretja central per ajustar al pit.

Muntatge amb el logotip de Lidl de fons i la bossa d'equipatge que ven la mateixa cadena
La motxilla de Lidl està rebaixada | Lidl

La bossa de Lidl està dissenyada per emportar-se a l'esquena, còmodament, com una motxilla. Tot i això, la seva forma està específicament dissenyada per augmentar la seva capacitat i per a més comoditat a l'hora d'accedir a l'equipatge.

A més, compta amb una butxaca exterior i butxaques de malla interiors. Lidl us ofereix l'opció més retro, verda aigua amb les corretges vermelles en to ataronjat. O l'opció més elegant en negre.

Compte amb una funda independent per guardar-la i, el millor, la seva capacitat és ampliable. Ens sembla, sincerament, la bossa de viatge perfecta i, a sobre, està de rebaixes i ara val només 19,99€.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.