Dona rossa samarreta blanca agafant-se els cabells cap a un costat i somrient sobre fons de Mercadona

Mercadona treu al mercat el producte d'edició limitada que cuida els cabells

Mercadona ha tret al mercat una nova col·lecció de productes per als cabells ideals per presumir de cabellera tot l'any

Amb l´arribada de l´estiu solen abundar els plans d´aigua, anar a parcs d´atraccions, piscines, la platja... Totes aquestes activitats tenen alguna cosa en comú i és que acabem mullats, inclosos els cabells.

I al final d'estiu, si no hem cuidat la nostra cabellera, la majoria hem de passar per la perruqueria i fer un tall dràstic si volem mantenir-lo sa. L'altra opció és gaudir de l'estiu, però cuidant els cabells.

Tant el clor com el sol solen fer-lo malbé, motiu pel qual cada vegada més supermercats, com Mercadona en aquest cas, van traient diferents productes per cuidar el nostre cabell en aquesta època de l'any.

Elixir Fleur de Monoï, la nova mascareta de Mercadona

Màscara pèl Mercadona monoi al bany
La nova mascareta de Mercadona que cuida els cabells en profunditat | Mercadona

Aquesta màscara per als cabells de Mercadona pertany a la col·lecció Monoï. Un tresor de Tahití, que s'elabora macerant flors de tiaré amb oli de polpa de coco.

Aquesta barreja d'ingredients és coneguda pels seus múltiples beneficis a l'hora de nodrir, reparar i hidratar la pell i els cabells. I Mercadona ha tret al mercat la col·lecció composta per un xampú, una màscara, un condicionador instantani, glitter corporal i una colònia.

Pel que fa a la màscara, que juntament amb el xampú són els dos productes més importants per cuidar els nostres cabells, hem de saber que és un producte 2 en 1.

Això vol dir, com a màscara deixant-la 3 minuts en el cabell i després aclarint. I l'altra opció és fer-la servir com a tractament nutritiu, on l'aplicarem, però no l'hem d'aclarir.

A més, si la fem servir com a màscara podem fer-ho tant en sec com en humit. Queda els cabells molt suau i desembolicats. Ens aporta una gran brillantor als cabells i ajuda a controlar el crespat. El seu preu és de 2,50€.

El xampú Monoï de Mercadona

Xampú monoi mercadona al bany
El xampú de Mercadona que compta amb una fórmula millorada | Mercadona

Per veure els millors efectes, l'ideal és fer servir el xampú juntament amb la màscara. Aquest xampú de Mercadona ha millorat la fórmula. Ara amb l'ús continuat aconseguirem un cabell molt suau, solt, amb brillantor i aconseguirem controlar l'encrespat.

A més, la nova fórmula fa més escuma i és més cremós. El seu preu és de 1,70 €, per la qual cosa podem dir que és força econòmic.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.