Lidl des d'una perspectiva diagonal. Es mostra la cantonada, de front, d'una botiga gran de polígon, amb parets de vidre, des de la zona de pàrquing

La novetat de Lidl que ja és la favorita dels nutricionistes: 'Una autèntica bogeria'

Lidl té el producte perfecte per treure la gana entre hores que ens permet cuidar la nostra alimentació

Tant les persones a qui sempre els agrada tenir cura de la seva alimentació, com les que ho fan només de cara a l'estiu per a la famosa operació biquini, solen buscar productes saludables i poc vistos per tenir una mica de varietat a la dieta.

I aquest és un dels motius pels quals un producte de Lidl s'està fent molt famós a les xarxes socials. Doncs en recomanar-ho a través de la xarxa social TikTok el nutricionista @nutrymuth són moltes les persones que no s'han pogut resistir a provar-ho i afirmar que està boníssim.

Els fruits secs Protein Mix de Lidl

La majoria de vegades ens saltem la dieta entre un dinar i un altre, ja que quan les hores del dia van passant sol ser més comú tenir menys fermesa a l'hora de menjar sa.

Per això, aquests fruits secs de Lidl són ideals per a aquells moments on ens entra la gana entre hores i no volem menjar coses amb baix valor nutricional.

Es tracta d'un mix de fruita seca i de soja que barreja cacauets, faves de soja, pipes de carbassa i ametlles. El nutricionista ens diu que és un producte molt bo ja que ens assegurem que a cada grapat hi hagi una varietat d'aliments molt interessants gràcies al tipus d'ingredients que conté.

Hem de tenir en compte que les llavors són com la fruita seca i els llegums per la qual cosa resulten una molt bona font de fibra, greixos saludables poliinsaturats i de proteïna. I de llavors aquestes bossetes contenen 30 grams per cada 100 grams de producte, per la qual cosa estan genial.

L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl
Troba a Lidl opcions tan saludables com aquesta | Lidl

Es presenta en una bossa de color verd amb tancament que és molt pràctica. Porta una quantitat de 150 grams, són de la marca Alesto que fabrica força fruits secs per a Lidl i és un mix ideal per gaudir a qualsevol hora.

A més, és una de les millors opcions que trobem als diferents supermercats per treure'ns la gana i cuidar la nostra alimentació.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.