Dona sorpresa assenyalat un Mercadona

Mercadona té el producte que substitueix el sucre: més saludable i sense calories

Gràcies a Mercadona podrem endolcir qualsevol àpat sense haver de pensar que deixa de ser saludable

Mercadona vol millorar la nostra alimentació. I és que el sucre no és tan saludable com ens agradaria. Per això, entre l'assortiment de la cadena valenciana trobem un substitut molt més sa i que compleix la seua mateixa missió.

Aquest ha estat durant molt de temps el més utilitzat per aportar dolçor. Però ara, la cerca d'opcions més saludables fa que no sigui la primera opció. Però ara les cadenes com Mercadona ens volen ajudar a no haver de saltar-nos la dieta.

A Mercadona trobem edulcorant amb eritritol i sucralosa. És al costat de la resta dels articles d'aquest tipus i ve en un envàs de 200 grams. El seu preu és de 3,20 euros, una mica car, encara que val la pena.

Eritritol i sucralosa de Mercadona
Mercadona té aquest edulcorant que és molt més saludable que el sucre | Mercadona

Mercadona té un edulcorant saludable

A cada pot d'aquest edulcorant trobem un 99,5% d'eretritol i un 0,5% de sucralosa. A l'hora de fer-lo servir per aportar un toc dolç, haurem d'anar amb compte. I és que endolceix molt més que el sucre.

Perquè te'n facis una idea, una cullerada d'aquest edulcorant de Mercadona equival a cinc de sucre. Per això mateix, com ens passem, possiblement no ens agradi tant dolç. A més, com ve a l'envàs, un excés de producte pot tenir efectes laxants.

Tot i així, és fàcil d'usar. Cada cop que vulguem endolcir alguna cosa, pensem que la proporció ha de ser cinc vegades menor a la de sucre i llest. Al final, amb el temps t'acostumes a fer-lo servir.

Primer pla del cartell del logo de Mercadona
Mercadona té la millor alternativa al sucre | Mercadona

Què són l'eretritol i la sucralosa?

També és important saber quin tipus d'ingredients fa servir Mercadona en aquest edulcorant, començant per l'eritritol. Aquest és un compost que es troba en algunes fruites i aliments fermentats. En aquest cas, té a favor seu que no eleva els nivells de glucosa a la sang.

Per altra banda, si el que vols és baixar de pes, també pot ser el teu aliat. I és que pràcticament no conté calories. Per això, controlant-ne el consum, podràs tenir un gran aliat.

Per la seva banda, la sucralosa es crea artificialment modificant el sucre. És la culpable que aquest edulcorant sigui molt més dolç que el sucre, per la qual cosa no cal gaire quantitat. Per això mateix, tampoc no es pot parlar que sigui un producte que aporti moltes calories.

Preus i ofertes actualitzats el dia 08/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.