L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl

Arrasa a Lidl el producte més útil de tot l'estiu: manté les begudes molt fredes

Aquest estiu no us podeu perdre el nou producte de Lidl per als plans de platja, piscina o càmping

Amb l'arribada de l'estiu només ve de gust estar a l'ombra, sota l'aire condicionat o bé gaudint de plans d'aigua com la platja o la piscina.

Si ens mantenim a casa, no tenim problemes de menjar coses fresquetes mentre ens refresquem. Tot i això, si ets més d'anar a la platja o piscina, les begudes fredes no solen durar gens, llevat que tinguem un bon lloc on guardar-les.

I a la secció de basar de Lidl hi trobem la nevera ideal per als dies d'estiu. Amb aquesta nevera de Lidl, les begudes i menjars que portem els dies que anem fora de casa es mantindran en perfecte estat.

Muntatge d'una persona mirant al sol junt a un termòmetre
Amb les altes temperatures l'ideal és gaudir de begudes fredes | Getty Images

La nevera Campingaz que trobem a Lidl

És una nevera de color blau i blanc que té una capacitat de 30 litres. És molt resistent, ja que està recoberta amb un gran aïllament de PU.

Ve amb nanses perquè ens resulti còmode transportar-la d'un lloc a l'altre. A l'interior, aquesta nevera té una capa gruixuda d'escuma de poliuretà per prolongar la retenció del gel (també a la part interior de la tapa).

Té un disseny lleuger i modern amb els cantons arrodonits. La tapa compta amb tancament hermètic i àmplia obertura per facilitar l'ompliment.

Els àpats i les begudes atès l'aïllament d'aquesta nevera, poden romandre en bon estat fins a 27 hores, una gran durada que ens permetrà gaudir tot el dia de begudes fresquetes.

nevera càmpingaz blau amb ampolles a l'interior
La nevera de Lidl que compta amb un preu sorprenent | Lidl

Té unes mides de 33 x 37 x 24 cm i per fer-nos una idea de la seva capacitat, si només entrem begudes ens hi caben 6 ampolles d'1,5 litres. Una gran capacitat per portar tota mena d'aliments.

La rebaixa de la nevera portàtil de Lidl

El millor que té el supermercat alemany, és que sempre està traient ofertes als productes. Aquesta nevera té un preu oficial de 44,99€.

No obstant això, si t'agrada comprar en oferta, t'agradarà saber que ara ens podem fer amb ella per només 29,99 € i unes despeses d'enviament de 3,95 € si la compres a través de la seva pàgina web perquè te la portin a casa. O bé fer una compra superior a 49 € i fer servir el cupó descompte JUNIOLIDL perquè ens surtin gratis.

Preus i ofertes actualitzats el dia 14/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.