Home sorprès a Mercadona

Mercadona et facilita la tasca de reciclar les escombraries amb la darrera novetat

Si vols tenir la casa neta i recollida, Mercadona t'ajuda amb el nou producte de la secció de neteja

Si ets una persona compromesa amb el medi ambient i a qui li agrada reciclar, segur que tens la cuina plena de cubells d'escombraries per poder anar separant els diferents envasos.

No obstant, tots sabem que, encara que és una bona acció, de vegades tenir diverses galledes d'escombraries pot ser una tasca complicada i sobretot antiestètica.

Per això el nou producte de Mercadona està tenint molt bona acollida. En aquesta ocasió no es tracta d'un comestible, ni tampoc de productes cosmètics que solen ser els articles més venuts a la cadena valenciana.

Es tracta d'un cubell d'escombraries que trobarem a la secció de neteja de Mercadona sota la seva marca blanca Bosque Verde.

Carret de la compra ple en una botiga de Mercadona
El nou producte de neteja que trobem a Mercadona | Mercadona

El cubell de reciclatge de Mercadona

Es tracta d'un cubell d'escombraries de reciclatge de color negre, amb el qual podem separar tres residus diferents, encara que si volem també podem treure compartiments per jugar amb l'espai.

Les mides d'aquesta galleda de Mercadona són de 44,5 cm x 37 cm, per la qual cosa té una mida perfecta per posar-lo sota l'aigüera, que sol ser habitual quan tenim aquest tipus de productes a casa.

cubell d'escombraries de reciclatge de color negre i blanc de Mercadona
El cub de reciclatge de Mercadona amb capacitat de 50 litres | Mercadona

Depenent de si volem quedar 1, 2 o 3 compartiments podem fer servir les diferents bosses d'escombraries, és a dir, de 10, 30 o 50 litres. Està fabricat en plàstic resistent d'alta qualitat, per això ens garanteix que és a prova de cops i caigudes accidentals.

Té un disseny compacte, es neteja amb facilitat i ve amb un pedal molt pràctic que ens permet obrir-la amb el peu per la qual cosa no ens hem d'ajupir per llençar les escombraries.

El seu preu és de 21 euros que per tractar-se d'un producte que ens facilita força la vida en el tema de reciclatge no està gens malament. És una opció molt bona per mantenir la llar net, recollit i d'aquesta manera ens resulta molt més senzill poder separar les escombraries i no tenir gaires galledes d'escombraries al mig.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.