Imatge de fons de diverses síndries senceres i una altra imatge d'un meló d'alger tallat

Els experts avisen del que passa si menges síndria diàriament

Amb l'arribada del bon temps es dispara el consum de síndria i podem gaudir de grans beneficis

Amb l'arribada del bon temps, no només canvia el nostre vestuari, que passem de portar diverses capes de roba a només una o fins i tot menys, perquè quan fa molta calor sembla que tota la roba ens molesti.

Una cosa que també canviem força sol ser a l'hora de consumir aliments. Solem canviar els menjars calents per plats més fresquets i, en general, deixem enrere la fruita d'hivern per substituir-la per les síndries i els melons.

Tot i això, encara que sabem que consumir fruita sempre és un benefici per al nostre cos. Segur que no sabies que la síndria és una de les fruites que més beneficis tenen per al nostre organisme, de manera que consumir-la cada dia pot ser una idea estupenda.

Imatge de fons d'un meló d'alger tallat a trossos al costat d'una imatge en primer pla d'una dona sorpresa amb un interrogant al cap
Coneixes tots els beneficis de menjar síndria? | Getty Images

Els beneficis de menjar síndria cada dia

1. És una font de potassi

El potassi és un mineral vital que necessita el nostre cos perquè aquest reguli l'equilibri dels líquids i els electròlits a les cèl·lules, cosa crucial per mantenir una pressió arterial saludable.

A més, també és essencial per a la funció muscular i nerviosa, per la qual cosa el consum de síndria ajuda a prevenir les rampes que solen ser tan molestes. En aquest sentit, la síndria és ideal per a tothom, però especialment per als esportistes.

2. Es tracta de la fruita amb més aigua

El 95% del pes d'un síndria és aigua, per això menjar aquesta fruita diàriament ens ajuda a reposar els líquids perduts durant l'exercici o en climes calorosos, prevenint la deshidratació i promovent una pell saludable i radiant.

Clarament la síndria és la fruita que més hidrata, per això també hem de tenir en compte l'hora que la consumim. Si no volem aixecar-nos de nit al lavabo el millor és consumir-la al dia i consumir un altre tipus de fruites als sopars que no tinguin tanta aigua.

Una dona menjant síndria i més síndries tallada en un plat
El meló d'alger conté un 95% d'aigua | Getty Images

3. Ens ajuda amb la pèrdua de pes

Si vols aprimar-te has de tenir en compte que la síndria és molt baixa en calories, ja que per cada 100 grams només té unes 30 calories.

A més, a causa del seu gran contingut en aigua i fibra, ens fa la sensació d'estar saciats abans, per la qual cosa ens ajuda a perdre pes d'una manera saludable.

4. Conté vitamina A

La síndria conté vitamina A que és essencial per a la salut ocular i la funció immunològica. Aquesta vitamina també és ideal per mantenir la pell saludable i les membranes de les mucoses, de manera que consumir síndria cada dia és una bona idea si vols tenir una bona salut en general.