Entrada d´un Mercadona amb diversos clients

El millor dia de la setmana per estalviar a Mercadona

Tots els detalls del millor dia a Mercadona

La crisi de la inflació ha fet que les despeses al supermercat siguin cada vegada més difícils de pagar. Qualsevol pot anar al súper i veure que els preus han pujat, i han pujat força l'últim any. Si a això hi sumem l'increment de la benzina, els lloguers, els serveis, etc. estalviar s'ha tornat difícil per a la majoria de la població. En aquest sentit, els supermercats sempre han mantingut les polítiques d'estalvi amb què els compradors poden obtenir beneficis en trobar productes en descomptes qualsevol dia.

Però avui parlarem del millor dia per fer la compra, aquell dia en què et convé visitar la teva Mercadona de confiança. Abans de començar, fixa't en la data que vencen els aliments. Aquesta és una pràctica poc habitual, però que té doble funció. D'una banda, estàs segur de consumir productes segurs per a la teva salut, i de l'altra, estalvies diners. A Mercadona solen fer descomptes en productes que estan a prop de caducar. Aquesta política s'aplica tant a productes frescos com a congelats i els pots identificar perquè estan marcats amb una línia groga.

En aquest cas has de tenir en compte que els productes com fruites i verdures fresques, s'han de consumir aviat, per la qual cosa has de tenir un pla per consumir-los aviat i no deixar que es facin malbé a casa. Els dissabtes és un gran dia per fer les compres, sobretot els dissabtes a la tarda.  Els Mercadona no obren diumenge, per això hi ha productes amb fins a un 50% de descompte.

Quin és el motiu?

Això ho fan per evitar que dilluns trobin els productes en males condicions per a la venda. El dissabte és com un dia de win-win perquè el supermercat ven productes que es poden fer malbé molt aviat i els consumidors s'emporten a casa productes amb un gran descompte.