Plató de Sálvame amb diversos dels seus col·laboradors

Nou problema gros a Telecinco

Telecinco ha passat del cel a l'infern en pocs anys

Es veia venir. Va ser un final anunciat. Primer va ser l'adéu de Sálvame, després el fracàs de Jorge Javier Vázquez amb el seu nou programa 'Cuentos Chinos'. Mediaset i La Fábrica de Tele han trencat la seva relació i, a partir d'ara, separaran els camins. La important productora havia estat una font d'ingressos molt important per Telecinco i Cuatro, amb la creació de programes històrics com Sálvame. La relació comercial havia estat mútuament beneficiosa. Fins ara.

Segons publica El Economista, l'empresa liderada per Óscar Cornejo i Adrián Madrid ha sabut que el mitjà de comunicació no treballarà més amb la productora. Amb el tancament de Sálvame va començar una relació molt dura i tensa, que s'ha complicat amb el poc èxit de 'Cuentos Chinos'. Hi ha "poc feeling" i no s'hi posen d'acord. Mediaset vol programes més "familiars" i "menys agressius" i la productora vol continuar amb la seva línia habitual. Mediaset no passa per un bon moment.

L'inici de la crisi

La crisi hauria començat durant l'emissió del docudrama 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' en què la productora no va ser imparcial i es va posicionar sense embuts a favor de la filla de Rocío Jurado i contra el seu exmarit, Antonio David Flores, a qui acusaven de ser un maltractador malgrat no existir sentència judicial ni prova que ho corroborés.

Amb aquest divorci, s'obre un nou escenari i caldrà veure què passa amb altres programes d'èxit com 'Socialité' i 'Todo es Mentira'. El primer és presentat per María Patiño i va canviar la seva línia editorial, donant més espai a nous influencers i deixant de banda les xafarderies anteriors. El programa de quatre presentat per Risto Mejide és dels més vists del grup.