Façana d'un establiment Bonpreu

Els millors menús estalvi a Bonpreu fins al 18 de desembre

Els supermercats Bonpreu i Esclat amplien les seves ofertes, promocions i descomptes fins al 18 de desembre del 2023

Als supermercats Bonpreu i Esclat, abans del 18 de desembre, podràs trobar moltes ofertes, descomptes i promocions de productes relacionats amb el Nadal. L'empresa catalana ha pensat en tu i proposa descomptes en embotits, carns, peixos, vins... tot allò que necessites per als dinars i sopars amb famílies i amics . Igual que en tots els períodes de descomptes, el supermercat proposa quatre menús estalvis pensats per no haver de cuinar. Els preus van dels 3,99 euros, el més barat als 12,95 euros, el més car.

Primera opció

Nuggets vegans Garden Gourmet safata de 200 grams i hummus de cigrons Terra i Tast de 210 grams per 3,99 euros quan el preu definitiu i sense la promoció era de 5,44 euros. Aquesta és l'opció més senzilla i més barata. Tot i així, ha estat molt ben valorada perquè està pensada per als que es declaren vegans i no mengen carn.

Segona opció

Macarrons a la bolonyesa Terra i Tast de 250 grams i cruixents de pollastre Preli de 100 grams per un preu de 4,95 euros. Un preu assequible tenint en compte que el preu dels productes sumats separadament seria de 6,94 euros. A més de ser la segona opció, també és la segona més barata. Veurem a continuació altres possibilitats.

Tercera opció

Truita de patates, albergínia o carbassó Terra i Tast i croquetes de pollastre, pernil ibèric, casolanes, espinacs, ceps o bacallà Terra i Tast per 6,95 euros. El preu sense la promoció seria de 7,98, és a dir, que és una bona opció comprar aquest lot que Bonpreu proposa com a menú estalvi.

Quarta opció

La quarta opció és la que té més qualitat, però també és més cara. Canelons de carn d'un quilo de deu unitats marca Terra i Tast i pollastre rostit Noel. Té un preu de 12,95 euros. La rebaixa és important, ja que el preu de tots dos productes sumats sense la promoció seria de 17,74. Sent el lot més car, també és el que té més descompte, o sigui que és una bona idea pensant aquest Nadal.

Bonpreu i Esclat es diferencia dels competidors

L'empresa catalana aposta per productors locals i, en la mesura que sigui possible, productes de proximitat. Es caracteritza per la política compromesa amb la llengua catalana, etiquetant els seus productes de marca blanca en aquesta llengua. A més, també ofereix als seus clients altres serveis, com el servei de subministrament de carburant, a més de Bonpreu Energia, un servei de subministrament de llum com a alternativa a les empreses tradicionals.