Façana supermercat Bonpreu amb imatge del lot oferta

El lot estalvi de Bonpreu fins al 18 de desembre per sorprendre la teva parella

Aprofiteu els descomptes que us ofereix Bonpreu i Esclat abans de final d'any

Entre el 5 i el 18 de desembre de 2023, als supermercats Esclat i Bonpreu es poden adquirir importants ofertes i promocions . El catàleg es pot consultar a la pàgina web i també en paper a tots els establiments físics. Ja han passat uns dies des del seu inici, però encara tens temps per aconseguir el lot perfecte per regalar a la teva parella abans de Nadal. Uns bombons Caja Roja Nestlé de 400 grams i una ampolla de cava reserva brut nature del celler Lacrima Baccus per 10,99 euros, quan el preu dels productes sumat i comprats per separat seria de 18,48 euros.

Lot de bombons i cava de Bonpreu i Esclat
Lot de Bombons i Cava | BonpreuEsclat

No és l'única promoció interessant. L'empresa catalana amb seu a les Masies de Voltregà (Osona) proposa molts productes relacionats amb Nadal. Embotits, carns, peixos, marisc, torrons, polvorons... El supermercat coneix les necessitats dels seus clients i proposa ofertes interessants en aquests productes. Per exemple, una espatlla de pernil tallada en sobres i sis ampolles de vi negre Conde de Caralt per 59,95 euros quan el preu total seria de 83,65 euros.

Igualment, com a totes les èpoques de l'any, els clients poden aconseguir moltes segones unitats rebaixades al 50% o al 70%. Perquè pugui funcionar aquest descompte, cal comprar la parella. Si només es compra una unitat, el consumidor en pagarà el preu alt. Per tant, comprant la parella, el descompte total serà del 25% o del 35%. A la secció de celler, hi ha molts exemples de vins negres, blancs i rosats que tenen aplicat aquest descompte.

Bonpreu i Esclat, una empresa de referència a Catalunya

L'empresa dedicada al sector d'alimentació té una quota de mercat molt important a Catalunya. Competeix amb altres societats del mateix sector, com Mercadona, Carrefour, Lidl, Aldi o Dia. Com a valor afegit, Bonpreu etiqueta els seus productes de marca blanca exclusivament en català i també ofereix altres serveis als seus clients que els seus competidors no ofereixen, com ara les estacions de carburant que tenen molts establiments, amb preus molt competitius.