Exterior de la botiga Lidl de Sant Joan Despí

Lidl obre un nou supermercat a aquesta ciutat a 15 km de Barcelona

Amb aquesta obertura, la companyia reforça el compromís amb la generació d'ocupació

Lidl continua consolidant la seva presència a l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb la inauguració, demà divendres, de la seva primera botiga a la localitat de Sant Joan Despí, concretament a l'Avda. Barcelona, 41. Per això, hi ha invertit més de 3 milions d'euros en la seva construcció i equipament i, en el seu compromís amb la generació de riquesa i ocupació, ha creat una trentena de nous llocs de treball que se sumen a la seva plantilla de més de 3.100 treballadors amb què compta a la província de Barcelona.

El nou supermercat, que té amb un horari comercial de 9:00 ha 21:00 h -de dilluns a dissabte- (ampliant l'horari de juny a setembre de 9:00 ha 21:30 h) disposa de prop de 1.200 m2 de superfície vendes , on els productes frescos tenen un alt protagonisme i es complementen amb diferents referències regionals, com ara fruites i verdures, embotits i formatges, entre d'altres, i unes 65 places d'aparcament en planta soterrani (amb 2 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics).

En el marc de l'aposta de Lidl per la sostenibilitat, el nou establiment compta amb il·luminació LED, control via domòtica de les instal·lacions, climatització d'alta eficiència energètica i renovació d'aire i instal·lació d'accessoris d'aixetes per estalviar el consum d'aigua, entre altres mesures. Lidl a la província de Barcelona Amb aquest, la marca suma 81 punts de venda a la província de Barcelona, 8 d'ells oberts els últims cinc anys, i ja compta amb més de 3.100 empleats directes.

Gràcies a la seva activitat a la demarcació, on porta des del 1995, genera al voltant de 14.600 llocs de treball entre directes, indirectes i induïts (un 0,56% del total) i aporta uns 720 milions d'euros anuals al PIB (un 0,42% del total), segons dades de PwC. Aposta per Catalunya Des de l'obertura a Lleida de la primera botiga, el 1994, la companyia ha desenvolupat un pla d'expansió que l'ha portat a comptar actualment amb més de 120 punts de venda a la comunitat autònoma, unes oficines centrals (a Montcada i Reixac), una plataforma logística en funcionament a la mateixa localitat i dos magatzems actualment en projecció a Constantí i Martorell.

*Próxima Semana* ? LIDL BAZAR | Ofertas Y Promociones | Del 29/04 Hasta El 05/05 ?

En aquest sentit, el 2023, la firma va inaugurar tres punts de venda, un a Sant Feliu de Guíxols i dos a la ciutat de Barcelona (Carrer Sant Iscle i Carrer Laforja) i el 2022, després d'una inversió de més de 50M€ i la creació de més de 150 llocs de treball, va fer el mateix amb set més: a Terrassa, Figueres, Esplugues de Llobregat, Olot, Rubí, Vilassar de Mar i Vilafranca del Penedès. D'aquesta manera, Lidl s'ha convertit en una de les empreses que contribueixen més a la generació de riquesa i ocupació en aquesta Comunitat.

Gràcies a la seva activitat, l'ensenya genera un impacte al PIB de la regió de prop de 1.270 milions d'euros anuals (0,55% del total) i aporta més de 25.980 llocs de treball anuals entre directes, indirectes i induïts (0,74% del total), segons dades de PwC.