Muntatge de l'exterior d'un supermercat Lidl i una dona al costat dret de la foto dubitativa i mirant cap amunt

Lidl té l'electrodomèstic que torna bojos els amants de la rebosteria

Els amants de la bona rebosteria no es poden perdre el nou article que ha llançat Lidl per fer pastissos

Lidl destaca per ser el supermercat que més productes es fan virals del seu basar i és que en aquesta secció podem trobar des de joguines ideals per als més petits de la casa fins a electrodomèstics que ens faciliten molt la vida als adults.

Sens dubte, el seu electrodomèstic més famós és el robot de cuina. No obstant això, en té molts que també ens resulten molt interessants i ara n'ha tret al mercat un de nou ideal per als més llaminers.

La batedora està bé per a moments puntuals, però si ens agrada fer postres força seguit, sens dubte pot resultar molt cansat fer servir el típic utensili. I per evitar-ho, a Lidl trobem el processador d'aliments que ens ajudarà a elaborar els nostres dolços i pastissos.

Entrada d´un supermercat Lidl
Lidl té l'electrodomèstic per a rebosters | Lidl

El processador d'aliments de Lidl

Aquest processador daliments de Lidl ve amb un bol mesclador molt gran per poder fer grans quantitats de massa, en concret, té capacitat de 5 litres, per la qual cosa és extra gran si ho comparem amb els electrodomèstics similars.

Té una potència de 650W, compta amb 8 nivells de velocitat per poder anar seleccionant la més adequada a cada moment i és desmuntable, per la qual cosa la seva neteja resulta senzilla.

El processador de Lidl, és de color negre i gris, compta amb un braç giratori amb botó de desbloqueig per canviar fàcilment els accessoris i compta amb protecció contra el sobreescalfament.

processador aliments Lidl de color negre sobre fons blanc
El processador d'aliments de Lidl ideal per a rebosteria | Lidl

Ve amb una vareta pastadora i batedor pla amb revestiment antiadherent de la marca Teflon. És ideal perquè barregi tot tipus d'ingredients sense cap tipus d'esforç per part nostra i inclou una tapa antiesquitxades perquè estiguem sempre ben protegits.

Aquest processador daliments té unes mides de 35,3 x 22,1 x 34 cm, el seu pes aproximat és de 3,95 kg i està fabricada en acer inoxidable, alumini, PP, ABS i AS.

Les opinions d´altres compradors d´aquest producte de Lidl són totes molt bones i la majoria afirmen que es tracta d´un bon processador d´aliments amb molt bona qualitat ia un preu molt competitiu. Es pot comprar a través de la botiga en línia per 62,99 € i té unes despeses d'enviament de 3,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.