Muntatge de l'exterior d'un supermercat Lidl i una dona al costat dret de la foto dubitativa i mirant cap amunt

Lidl té l'aparell que necessites per mantenir el cotxe impecable: ho està petant

Lidl té l'article amb què podem netejar tant el cotxe com la casa d'una manera eficaç i sense esforç

Lidl últimament està arrasant amb la venda d'articles d'electrònica i l'èxit gairebé sempre es deu a dos factors importants. D'una banda, gairebé sempre ens porta productes molt pràctics que ens faciliten les tasques del dia a dia i, de l'altra, sol destacar pels bons preus, ja que és el supermercat amb secció de basar que sol tenir els costos més baixos.

I aquesta vegada, Lidl ens porta un aspirador per als amants dels cotxes. Bé, en veritat, per a tots aquells maniàtics de la neteja doncs, encara que és un article pensat per mantenir el cotxe en perfecte estat, també podem donar-li diferents usos a casa nostra.

L'aspirador per al cotxe de Lidl

L'aspirador per a cotxe de Lidl que està triomfant és el "Xiaomi Mini Aspirador MI recarregable", marca que majoritàriament és coneguda pels seus mòbils de molt bona qualitat a preus baixos, però també fabrica un altre tipus de productes com aquest.

aspirador xioami de Lidl
L'aspirador sense cables de Lidl | Lidl

Es tracta d'un aspirador molt prim de manera que és fàcil de netejar a les zones més complicades. És de color blanc i resulta molt pràctic gràcies al disseny sense cables. Aconsegueix mantenir la casa i el cotxe net sense esforç gràcies al fet que pot accedir a tots els racons.

És de 6000 pa, això vol dir que té una gran potència ia més compta amb filtre HEPA rentable que elimina fins al 99,97% de totes les partícules. La durada de la bateria és d'uns 30 minuts i ve amb dos accessoris diferents, un raspall i un producte especial per netejar racons.

Una cosa molt bona que té aquest aspirador de Lidl, és que buida el dipòsit de pols amb un sol clic i és desmuntable. És a dir, després de diversos usos podem desmuntar-lo i rentar-lo sota l'aixeta sense problema, per la qual cosa és un producte molt pràctic.

El preu de l'aspirador de Lidl

El preu habitual d'aquest aspirador de Lidl és de 49,99 €, però el supermercat alemany el té en oferta. Ara podem fer-nos amb aquest aspirador per només 37,99 € i si volem rebre'l a la tranquil·litat de casa nostra les despeses d'enviament són de 3,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.