Porta de Mercadona amb vidriera presa en un contrapicat

El cafè mòlt de Mercadona que causa furor entre els més cafeters

Aquest cafè mòlt de torrat natural de Mercadona pot ser el cafè pur més econòmic del supermercat

Últimament, moltes persones ens hem tornat aficionades al cafè, de la mateixa manera que ha passat amb tantes altres coses. S'ha democratitzat definitivament el gust per aquesta beguda tan necessària.

I encara que el nostre nivell econòmic no estigui a l'alçada d'aquest hobby , hi ha llocs com Mercadona que ens ajuden a gaudir-ne. En aquest sentit, la cadena valenciana de supermercats té un dels millors cafès del nostre país sense exagerar.

Aquest és el cafè de Mercadona que consumeixen els experts cafeters

El Cafè Colòmbia de Hacendado és un cafè mòlt de torrat natural, 100% aràbiga. Un cafè que és millor preparar, preferiblement, a la cafetera italiana clàssica.

A diferència de la resta dels paquets de cafè que veiem a Mercadona, aquest té el segell de certificació que marca la diferència. El de la marca registrada de la Federació Nacional de Cafeters de Colòmbia (FoNC).

Paquet negre de cafè Colòmbia de Hacendado, sobre fons desenfocat de Mercadona
Aquest cafè de Mercadona és per als més cafeters d´Espanya | Mercadona, xcatalunya.cat

El cafè de torrat natural, sobretot si és 100% aràbica, sol sortir força més car que el de barreja. Per això, trobar-nos amb aquest ha estat tot un descobriment digne de compartir. El paquet de 250 grams costa tan sols 3,20 euros , un preu molt econòmic. I ja et dic jo que preparar-ho al matí i notar la seva aroma val molt la pena.

Un cafè de gran categoria a preu de mescla

El cafè barreja és un cafè al que ens hem acostumat la majoria. Però és molt probable que mai no ens haguem preguntat per què volem un cafè de barreja. Moltes vegades, ni tan sols sabem què vol dir aquesta paraula, que el que indica és que se li afegeix el torrefacte al natural.

El cafè torrefacte es va inventar a finals del segle XIX, amb la idea de comercialitzar-ho millor. Utilitza la tècnica de torrar els grans coberts de sucre, però amb un sucre de mala qualitat. La idea és protegir el cafè perquè duri més, de manera que la finalitat és comercial. El que busquen els productors és, en definitiva, abaratir costos, encara que la qualitat del cafè es vegi perjudicada, amb un sabor més cremat i amarg.

Per això, als supermercats és molt més complicat trobar cafè natural o altres de més qualitat. Afortunadament, el cafè Colòmbia de la marca Hacendado és una gran opció, en ser un cafè 100% aràbica de torrat natural, al preu d'un de mescla.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.