Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A l'esquerra una imatge amb una venedora de supermercat

L'oferta de la setmana a Bonpreu i Esclat

Una promoció a tenir molt en compte

Com cada setmana, la cadena catalana de supermercats Bonpreu i Esclat, proposa una nova promoció, aquesta vegada a través d'una oferta que farà les delícies dels consumidors de fruita.

Concretament d'enhorabona hi haurà els amants de les prunes vermelles, la fruita que protagonitza l'oferta de la setmana. D'origen espanyol, varietat Suplum 41, calibre 55-60 i de primera categoria, la pruna vermella que ofereixen des de Bonpreu i Esclat, es ven a un preu de 3,79€/Kg. Una oferta vigent des del 4 de juny i fins el proper dilluns 10.

La pruna és la fruita de la prunera, arbre de la família de les Rosàcies. Les prunes vermelles són sucoses i amb un sabor més dolç que les grogues. El component principal de les prunes és l'aigua, seguit dels hidrats de carboni. Podem trobar-les al mercat des de finals d'abril fins al setembre, per la qual cosa ens trobem en plena temporada pel consum. Les prunes vermelles són fruites sucoses i delicioses, conegudes pel seu vibrant color i rica composició nutricional. Són una font excel·lent d'antioxidants, vitamines i fibra, ideals per a una alimentació saludable. Els amants d'aquesta varietat de pruna destaquen el sabor dolç amb un toc lleugerament àcid, fent-les perfectes per a una àmplia gamma de plats, des d'amanides fresques fins a postres exquisides.

Els beneficis de menjar pruna vermella

Les prunes vermelles són una font excel·lent de vitamines i antioxidants, contribuint a millorar la digestió, enfortir el sistema immunològic i mantenir una pell saludable. El seu alt contingut en fibra també les fa ideals per incorporar a dietes balancejades. Són veritablement versàtils a la cuina, obrint un ventall de possibilitats culinàries. Poden transformar plats senzills en creacions gurmet, aportant un equilibri entre dolçor i acidesa. Són excepcionals en salses agredolces que acompanyen carns i proporcionen un contrast de sabors que enriqueix l'experiència gastronòmica. Contenen vitamines A, C, B1, B2, B3, E i K; i minerals com el fòsfor, ferro, sodi, magnesi, calci, coure, bor o zinc.

Segons la web especialitzada en salut, Tua Saúde: “La pruna posseeix propietats digestives, antihipertensives, venotòniques, hipocolesterolèmiques, hipoglucèmiques, antiobesitat, desintoxicants, antioxidants i antiinflamatòries. Tanmateix, també preveu l'anèmia, protegeix els ossos i els pulmons. Totes aquestes propietats són perquè és rica en fibres (com la cel·lulosa, hemicel·lulosa i pectina), ferro, vitamina C i K, sorbitol, polifenols i flavonoides”.

Aquesta promoció llançada des de Bonpreu i Esclat es presenta com una gran oportunitat per gaudir de tots aquests avantatges mentre s'assaboreixen unes prunes vermelles delicioses. Es poden trobar a qualsevol dels establiments que posseeix la cadena al llarg del territori català o a través de l'opció de la compra en línia. Una bona opció per consumir un aliment molt atractiu i saborós, a un preu molt interessant.