Supermercat Dia

El gelat de crispetes i xocolata que causa furor a Dia: 'Està bo'

El gelat de moda d'aquest estiu 2024 també arriba als supermercats Dia i els clients ja han dictat sentència

No és cap exageració si diem que Dia ha aconseguit portar el gelat de l'any. La cadena ha sorprès tothom amb la seva última novetat, que s'ha tornat viral en poc temps a les xarxes socials.

Parlem del Gelat Bombó xocolata blanca , amb crispetes, que està boníssim. A més, encara que hi ha opinions per a tots els gustos, les xarxes li donen majoritàriament un gran aprovat, cosa que sempre va bé.

El gelat més atrevit ja ha arribat als supermercats Dia

Altres cadenes han intentat imitar aquest sabor als seus gelats i, en cadascuna, les opinions no indicaven que realment fos un èxit. Això sí, a Dia sembla que no li va gens malament, perquè de moment el seu gelat ha causat una bona impressió.

Muntatge amb el nou gelat de sabor bombó i crispetes de Dia
El nou gelat de Dia ha rebut molt bona acollida dels clients | xcatalunya.cat

Les xarxes socials, que es fan ressò de totes les novetats que van arribant a les plataformes de gran consum, ja han opinat. De primeres, els que ho han provat diuen que està bo o molt bo. És el cas de l'usuari de TikTok Busosreview , un dels primers a comentar la novetat de Dia.

Segons el tiktoker, el gelat de Dia, que prova ell mateix segons ens mostra al seu vídeo, no està gens malament. Bombó blanc amb trossets cruixents que li deixen un gust de caramel salat.

Definitivament, aquest nou sabor de gelat es podria convertir en el sabor de l'estiu 2024. N'és una prova que moltes cadenes han tret o estan traient la seva pròpia versió.

Una combinació d'èxit assegurat

El nou gelat de la marca blanca de Dia consisteix al bombó blanc de tota la vida. Només que, aquesta vegada, amb un toc diferent i, podríem dir, distingit.

I és que, pel que sembla, el sabor que es queda a la boca és el del caramel salat, en contrast amb la suavitat de la xocolata. Una varietat de caramel que està força en tendència.

La primera capa que cobreix el gelat té trossets de blat de moro fregit salat, que segons qui ho ha provat, li dóna el sabor a crispetes. Si diuen que està bo, caldrà provar-lo.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.