Imatge de l'exterior de Lidl

L'invent de Lidl que evitarà que els mosquits envaeixin casa teva aquest estiu

Per viure amb les finestres obertes gaudint de la brisa de l'estiu i una casa ventilada però lliure de mosquits

Viure amb les finestres obertes gaudint de la brisa de l'estiu i una casa ventilada i il·luminada, però lliure de mosquits, és possible. I no calen ni mosquiteres ni insecticides que produeixin males olors.

Lidl té una solució que actua davant de la presència de mosquits que ni resulta aparatosa, ni bloqueja cap sortida exterior. Està de rebaixes i cada cop queden menys unitats.

Lidl té la manera menys molesta de combatre els mosquits

Una mosquitera, sigui quina sigui, al final qüestiona l'estètica de la llar. Un insecticida deixa una olor desagradable i abusar-ne resulta tòxic per a nosaltres, igual que les espelmes. Però hi ha una altra manera de posar fi als mosquits.

Lidl botiga exterior amb grans vidres i logo
Lidl té la solució definitiva per acabar amb els mosquits | Alicanteplaza.es

Una forma còmoda, silenciosa i pràcticament invisible, a més d'inodora, de foragitar i acabar amb els mosquits i insectes. Una solució de Lidl que, a més a més, és ecològica i està de rebaixes.

El llum insecticida, actualment, no arriba als deu euros de preu. És un llum per a interiors que protegeix eficaçment contra els insectes tant de dia com de nit.

El mètode més segur i ecològic de Lidl contra els mosquits

El llum insecticida de Lidl ofereix tranquil·litat durant molt de temps a canvi de molt pocs diners. No és una mosquitera que es trenca, ni una espelma o una pastilla que es gasta.

La radiació d'aquest llum funciona sempre, amb el simple gest d'endollar-se al corrent elèctric, però de baix consum. Per això no suposa una despesa ni un abús de cap manera.

Llum insecticida negra sobre una superfície grisa. Al fons del pla s'hi veuen un sofà blanc davant d'una taula de fusta vermellosa, davant d'un vidre que dóna a un jardí
El llum insecticida ecològica està rebaixada a Lidl | Lidl

S'usa només en interiors, per seguretat i és especialment important protegir-la dels llocs humits. Igualment, funcionarà millor com més allunyada estigui d'altres fonts de llum.

El llum insecticida de Lidl acaba amb els mosquits i insectes a través de la seva radiació lumínica. I és més agradable i còmoda del que es pugui pensar, ja que té una safata recol·lectora que fa fàcil la seva neteja.

El seu disseny discret i en negre no fa soroll en la decoració de la casa, ja que s'assembla a un clàssic canelobre. Podem penjar-lo a qualsevol racó de la seva anella superior o col·locar-lo en alguna superfície segura on no molesti.

La longitud de cable és d'un metre i mig i el llum en si fa 28 centímetres de llarg i 18 de diàmetre. Està composada sper ferro i acer, materials resistents a les flames. I, ara mateix, el preu rebaixat és de només 9,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 04/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.