Edifici de TV3

TV3 es carrega un programa després de molts anys

Els espectadors no notaran els canvis fins al setembre

TV3 substituirà el 'Planta baixa', presentat per Agnès Marquès i de la productora La Manchester, per un nou magazín, que s'emetrà a la tarda a partir de la temporada que ve. El nou espai buscarà renovar l'aposta "en directe, centrada actualment més pròxima i el territori, com aquests principals, amb un to distès i desenfadat" . L'objectiu, assegura en un comunicat el 3Cat, és aconseguir més afinitat amb el públic que consumeix televisió en aquesta franja. El 'Planta Baixa' fa cinc temporades -des del setembre del 2019- en què ha ocupat diverses franges de la graella. Agnès Marquès seguirà vinculada a 3Cat en altres projectes de la casa.

D'aquesta manera es completen els canvis iniciats el setembre passat a la franja a la tarda amb la incorporació de la sèrie 'El paradís de les senyores', la programació d'un concurs diari com l''Atrapa'm si pots', i els canvis de formats al 'Cuines i a l''Està Passant'.

Moviments constants de TV3 en aquesta franja horària

El moviment confirma els dubtes que té TV3 a l'hora d'elaborar la graella. Sembla que la televisió pública de Catalunya té clar que després del Telenotícies Migdia i d'El Temps ha de venir el 'Cuines' de Marc Ribas i les tradicionals telenovel·les. Actualment, primer 'Com si fos ahir' i, després, 'El paradís de les senyores'. De fet, aquesta temporada s'ha emès el 'Planta Baixa' presentat per Agnès Marqués en horari de tarda i s'ha desplaçat a Helena García Meleroo i el seu programa, 'Tot es mou' a les 10.30h del matí, just abans de les notícies

El 'Planta Baixa', presentat per Agnès Marquès, que ara desapareix com a programa, també s'emetia en una altra franja horària en el passat. S'emetia abans del Telenotícies Migdia i el presentava Ricard Ustrell , que fins ara ha presentat Col·lapse els dissabtes, havia presentat el 'Preguntes Freqüents' (FAQS) els dissabtes i també és el presentador del programa 'Els Matins de Catalunya Ràdio', a la ràdio pública del nostre país.

Tot i la decisió de prescindir de 'Planta Baixa', TV3 ha informat que no prescindeix d'Agnès Marqués com a professional. El destí de la periodista encara no se sap, però la televisió pública li reserva un lloc preferent.