Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins un cercle, la promoció referenciada a la notícia

L'estalvi exclusiu online a Bonpreu i Esclat fins a l'11 de febrer

La cadena de supermercats ho ha anunciat a través del seu compte de Twitter

A l'era digital on la comoditat i l'economia van de la mà, Bonpreu i Esclat es posicionen a l'avantguarda amb una oferta que exclusiva per als clients que facin la compra en línia. Els supermercats en línia han revolucionat la manera com fem les nostres compres quotidianes, i la proposta actual de Bonpreu i Esclat és un clar reflex d'aquest canvi de paradigma.

Des del 5 fins a l'11 de febrer de 2024, els clients d'aquests supermercats es poden beneficiar d'un descompte exclusiu del 10% en una selecta varietat de peix fresc, accessible únicament a través de la plataforma en línia.

Els terminis d'aquesta oferta són especialment pensats perquè els consumidors puguin planificar els menús setmanals, tenint l'oportunitat de gaudir d'aquesta promoció durant tota una setmana. El procés és senzill: seleccionar els productes desitjats, aplicar la targeta client de Bonpreu i Esclat i automàticament gaudir del descompte. El 10% s'acumularà a la targeta client per a futures compres. Un percentatge que se suma a l'habitual 1% per totes les compres fetes amb la targeta.

Beneficis del peix per a la salut

El benefici no es limita a l'estalvi monetari; el consum de peix comporta avantatges substancials per a la salut. Ric en àcids grassos omega-3, proteïnes d'alta qualitat, vitamines essencials i minerals, el peix és un pilar a la dieta mediterrània, coneguda per les seves propietats beneficioses en la prevenció de malalties cardiovasculars i en la millora del benestar general.

Incorporar peix a la nostra dieta és a més una forma deliciosa de tenir cura de la nostra salut, i quina millor manera de fer-ho que preparant plats que delectin el paladar alhora que nodreixen el cos. La versatilitat del peix permet una infinitat de preparacions, des de les més simples i ràpides fins a aquelles que requereixen més elaboració i destresa culinària.

Filet de llobarro a 6'25 euros o de daurat a 5'49 són algunes de les opcions d'aquesta promoció. També es pot trobar salmó fumat de diversos tipus, llagostins cuits o preparacions com l'hamburguesa de tonyina.

Dues opcions per cuinar el peix al millor preu a Bonpreu

Imaginem, per exemple, un salmó al forn amanit amb herbes fresques i un pessic de llimona. Aquest plat no només és senzill de preparar, sinó que el sabor és capaç de transportar-nos a les costes més pures i fredes d'on prové aquest peix. El salmó es presta per a una cocció lenta al forn, que permet que tots els sabors s'infonguin delicadament, resultant en una carn sucosa i plena de matisos.

Una altra preparació que ressalta la frescor del peix és el ceviche, un plat d'origen llatinoamericà que ha conquerit paladars arreu del món. Amb una base de peix blanc, tallat a daus i marinat en suc de cítrics, el ceviche és una explosió de sabor a cada mos. Acompanyat de ceba vermella, coriandre fresc i un toc de Xile, aquest plat és una celebració de la frescor del mar.