Muntatge amb una imatge de l'entrada d'un establiment Condis ia l'esquerra, dins d'un cercle, el lot estalvi referenciat a la notícia

Vi i llonganissa a un preu espectacular a Condis amb un lot estalvi

La promoció està disponible fins el proper 13 de febrer

Nova quinzena de promocions a Condis. La cadena de supermercats ofereix descomptes de tota mena. Alguns de forma directa, altres per compra de dues o més unitats d'un producte i altres en format de lot estalvi. Es tracta d'ajuntar diversos productes i rebaixar-ne el preu total. Avui us parlarem d'un lot estalvi de vi i llonganissa-.

Què inclou el lot estalvi?

El lot d'estalvi ofereix una ampolla de Viña Albali, un vi Criança reconegut per la seva qualitat i sabor, juntament amb una exquisida llonganissa de pagès Subirats, coneguda pel seu sabor autèntic i tradicional. Aquesta combinació no és només perfecta per als amants del bon menjar i del vi, sinó que també és una gran oportunitat per a aquells que busquen productes d'alta qualitat a un preu accessible. El preu és de 6'89 euros. Comprant els productes per separat costarien 9,44 euros.

Condis es caracteritza pel seu compromís amb la qualitat i la proximitat, brindant sempre productes frescos i de la millor selecció. Aquesta oferta és un reflex de la seva filosofia, ja que ofereix productes seleccionats a bon preu. El vi Viña Albali n'és un excel·lent exemple, provinent de la regió de Valdepeñas, coneguda pels seus vins d'alta qualitat que es produeixen sota un clima ideal i un sòl que aporta característiques úniques al fruit.

La llonganissa de pagès Subirats, per la seva banda, és un producte que comporta la tradició i el sabor de la xarcuteria catalana. S'elabora seguint receptes ancestrals que asseguren un sabor i textura que complementen a la perfecció amb el vi Criança.

Des del punt de vista nutricional, tots dos productes tenen característiques que han de ser considerades. El vi, consumit amb moderació, ha estat associat amb beneficis per a la salut cardiovascular, gràcies als polifenols i antioxidants que conté. Quant a la llonganissa, és font de proteïnes, encara que també conté greixos i sal, per la qual cosa es recomana consumir-ho també amb moderació i dins d'una dieta equilibrada.

Lot estalvi a Condis
Lot estalvi a Condis | Condis

Com prendre'l?

Gaudir d'aquest estalvi lot pot ser una experiència gastronòmica enriquidora. El vi Viña Albali Crianza és ideal per acompanyar carns i formatges curats, mentre que la llonganissa de pagès es pot gaudir com a part d'un aperitiu o entrepans. Per a una experiència completa, es pot organitzar una degustació a casa, servint el vi a una temperatura d'entre 14 i 16 graus i la llonganissa tallada a rodanxes fines, permetent que els seus sabors i aromes es manifestin plenament.

On i fins i tot quan puc gaudir d'aquesta promoció?

El lot estalvi de vi i llonganissa a Condis, de la mateixa manera que la resta d'ofertes de la quinzena, estarà disponible als establiments Condis fins al proper 13 de febrer de 2024 o fins a fi d'existències.