Exterior del centre comercial Diagonal Mar

L'empresa internacional que obre la primera òptica a Catalunya

Durant el dia de la inauguració la marca personalitzarà fundes d'ulleres per a tots aquells clients que adquireixin una ullera a la botiga

La firma Internacional d'eyewear Hawkers continua expandint-se al sector òptic amb l'obertura de la seva primera òptica a Catalunya, ubicada al centre comercial Diagonal Mar a Barcelona.

Amb motiu de la inauguració de la botiga la marca durà a terme una acció i regalarà i personalitzarà fundes d'ulleres per a tots aquells clients que comprin una ullera a la botiga entre les 16.30 i les 21.30 del proper dia 16 de febrer.

Ramon Pérez d'Ayala, Retail Director de Hawkers, afirma que aquesta obertura és molt significativa ja que “és la primera òptica que obrim a Catalunya, donant-li un nou servei al nostre client. Tot i que la marca ja està molt expandida a Catalunya, el nostre objectiu és continuar creixent amb l'obertura de noves òptiques per poder oferir al públic un producte de qualitat a un preu molt competitiu”.

La gerent de Diagonal Mar celebra l'obertura

Sonia Contreras, gerent de Diagonal Mar, ha afegit: “A Diagonal Mar, estem molt emocionats amb l'arribada de la primera botiga d'eyewear Hawkers amb servei òptic a Catalunya. Aquest nou establiment no només aporta moda i salut visual, sinó que també marca una fita important per al nostre centre comercial. A més, permet oferir una oferta i experiència completa per als nostres visitants de la botiga."

La nova botiga, ubicada a la planta principal del centre comercial Diagonal Mar de Barcelona i que emula un museu, igual que totes les noves òptiques de Hawkers, té un horari d'obertura de dilluns a dissabte de 9 a 21:00, a més de els diumenges i festius pautats pel centre comercial.

The 10 Best Stylish Sunglasses For Men 2023

Amb aquesta obertura Hawkers continua amb el seu full de ruta, en què té previst l'obertura de 20 òptiques i 15 botigues d'ulleres de sol a Espanya i Portugal entre el 2023 i el 2024. Actualment la companyia opera a més de 80 països a través de la seva web i té més de 70 botigues a Espanya, Itàlia i Portugal.

Diagonal Mar manté un compromís infrangible amb els seus clients, vetllant per brindar experiències úniques i enriquidores. La recent col·laboració amb Hawkers no només consolida i enforteix la nostra oferta, sinó que també reflecteix la nostra dedicació constant a proporcionar moments memorables per als que ens trien. L'obertura de l'òptica de Hawkers a Diagonal Mar representa un pas significatiu cap endavant per a la nostra comunitat.

Coneguda per les ulleres de sol i un model de negoci que inicialment es va centrar en la venda en línia i l'ús intensiu de les xarxes socials per al màrqueting, Hawkers ha aconseguit un notable creixement i expansió des dels seus inicis.

La marca va aconseguir destacar-se per vendre un producte senzill a preus accessibles i per les seves estratègies de màrqueting digital innovadores, invertint significativament en anuncis a Facebook i altres plataformes socials. Aquesta estratègia els va permetre assolir un abast global i esdevenir una companyia amb presència internacional.