Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A la dreta una imatge amb una dona amb un altaveu

Les dues ofertes del cap de setmana a Bonpreu i Esclat

Una nova i interessant promoció de la cadena catalana de supermercats

Amb l'arribada del cap de setmana molts consumidors aprofiten per dur a terme les compres domèstiques, ja sigui mitjançant desplaçament als establiments, o bé a través de l'opció de la compra en línia.

És un bon moment també per aprofitar les oportunitats que brinden alguns supermercats per a tots aquells que es reserven les compres durant el descans del cap de setmana. Per a tots ells, la cadena catalana de supermercats Bonpreu i Esclat ofereix una interessant promoció per a aquest cap de setmana, que va del 31 de maig al 2 de juny. D'una banda, cuixetes de pollastre en safates familiars, a un preu de 4,49 €/kg; i de l'altra, llom de porc ibèric, granel, a 17,99 €/Kg .

Els beneficis dels dos productes

Les cuixes de pollastre formen una carn sucosa a causa del contingut de greix que té, una mica més gran que la resta de l'au. Se'ls anomena també pernilets. Estan situats a la part inferior de la pota per sota de l'articulació del genoll. Aporten molt zinc, un dels minerals més importants, ja que és el responsable del metabolisme, el sistema nerviós i el sistema immunitari. Són més saciants que les altres parts del pollastre, possiblement perquè contenen més greix. La major part de greix és monoinsaturat i gairebé tot es troba a la pell. A més, ofereixen un alt contingut en proteïnes, que són necessàries per al manteniment muscular i ossi. Les vitamines del grup B, com B3, B9 i B12, fa que sigui una carn bona per a la circulació, i la pell, així com per al desenvolupament del fetus en les dones embarassades. La vitamina A que conté ajuda a tenir cura de la salut ocular.

Per la seva banda, el llom de porc ibèric no només és espectacular quant a sabor, també té propietats molt interessants que fan que, consumit dins una dieta variada, també acabi sent beneficiós per a la nostra salut. El llom ibèric té una elevada quantitat de proteïnes, cosa que el fan molt adequat per als nens en edat de creixement i adolescents. També pot ser molt beneficiós consumir-lo durant l'embaràs. A més, presenta una gran quantitat de vitamina B1, fent-se ideal per a aquelles persones que pateixin estrès i/o depressió.

Segons indiquen des de la revista Alimentaria, la Interprofessional del Porc Ibèric (ASICI) ha fet un estudi nutricional complet dels productes Ibèrics amb el suport del Servei d'Innovació en Productes d'Origen Animal (SIPA), que pertany a la Universitat d'Extremadura. Entre els resultats obtinguts destaquen declaracions nutricionals i saludables atribuïdes als nutrients que contenen els productes Ibèrics que es troben al mercat.

Productes saborosos i saludables, sempre en la seva justa mesura, que s'engloben dins de les constants promocions que ofereix la cadena de supermercats Bonpreu i Esclat, en la seva convicció d'acontentar els clients a través d'unes ofertes que esdevenen irresistibles.