Entrada d´un supermercat Lidl

Un dietista troba el millor gelat de supermercat a Lidl: 'No està gens malament'

Si vols menjar un bon gelat i que sigui sa amb les altes temperatures, a Lidl tenen una opció molt bona

Amb l'arribada de l'estiu, un dels productes estrella de tots els supermercats són els gelats. En aquest temps ja és molt habitual que els diferents establiments comencin a omplir els congeladors amb les diferents varietats de gelats de què disposen.

I encara que la veritat és que el gust de la majoria sol ser força bo, avui dia no només es busca un bon gust, cada dia som més exigents i exigim un altre tipus de coses.

Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl
Lidl ven un gelat que triomfa tant pel seu sabor com per les característiques | Àngel Ullate

Una de les coses en què més acostumem a fixar-nos és en el preu, també en el format, ja que moltes persones prefereixen els gelats de pal, altres de con i altres de terrina.

Tot i això, darrerament una cosa que també volem és que sigui un gelat sa, que sol ser una mica complicat tenint en compte que estem parlant d'un producte d'aquestes característiques.

Tot i això, gràcies al dietista @microbiotadesdecero hem descobert a través d'Instagram que a Lidl podem trobar un gelat amb molt poca quantitat de sucres i bon sabor.

Alive High Protein el gelat sa de Lidl

Segons el dietista est de Lidl, és un dels gelats dels supermercats més sans que podem trobar per gaudir del bon temps. Estan disponibles a Lidl en dos sabors diferents: vainilla i xocolata.

El de vainilla només té 69 calories per terrina de gelat i molt poc sucre, mentre que el de xocolata té 97 kcal. Estan elaborats amb aigua, proteïna de llet i clara d'ou principalment. Això sí, no conté sucre, però si edulcorant, encara que el nutricionista ens avisa que són els millors, es tracten del xilitol i l'eritritol.

gelat proteic Alive de Lidl
Els gelats baixos en calories del supermercat Lidl | Lidl

Òbviament en parlar d'un gelat mai no podem dir que és sa al 100%, clarament és molt més sa menjar-nos una peça de fruita.

No obstant això, si tens l'enveja d'un gelat bo, és millor optar per aquest que més o menys està bé a optar per un altre que contingui molts sucres i calories. Per això, aquests de Lidl es converteixen en la millor opció.

Es venen en caixes de 4 unitats i el preu és de 2,49 €, és a dir, la unitat ens sortiria per 0,62 € un cost que està força bé.

Preus i ofertes actualitzats el dia 31/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.