Façana supermercat Bonpreu

El problema, en vies de solució, detectat pels clients de Bonpreu

La direcció de l'empresa ja ha comunicat que prendrà mesures per arreglar-ho

Els supermercats Esclat i Bonpreu són els establiments de referència a Catalunya. Els catalans prefereixen comprar productes de qualitat i etiquetats en català, abans que consumir productes de la competència, venuts a empreses amb poques simpaties amb el nostre país . Sumant els supermercats Esclat, Bonpreu i els minimercats presents a les benzineres, a Catalunya hi ha més de 200 establiments, que donen feina a unes 10.000 persones.

L'empresa catalana aposta per productes catalans i les etiquetes són en català. En diverses ocasions també s'ha solidaritzat a favor de la independència i ha estat col·laborador en el subministrament de samarretes de les manifestacions de la Diada Nacional de Catalunya, celebrada tots els 11 de setembre.

Al supermercat de Santa Coloma de Farners (Selva), un usuari es va queixar de l'elevada temperatura dins de l'establiment, cosa que l'empresa va contestar de seguida i va manifestar la seva voluntat d'arreglar el problema com més aviat millor. "Sentim el que comentes" van dir i van afegir que transmetien la incidència perquè pogués solucionar-se.

Esclat i Bonpreu, un grup que no para de créixer

L'empresa amb seu a les Masies de Voltregà (Osona) no només es dedica al negoci de l'alimentació. En molts supermercats, es pot trobar el servei de benzinera . Són estacions d'autoservei, amb un preu per litre molt més barat que el de les estacions tradicionals. Igualment, Bonpreu aposta pel servei d'energia amb Bonpreu Energia, una distribuïdora catalana, de confiança i de proximitat.

Oferta de la setmana

Des de XCatalunya volem informar-te de l'oferta de la setmana i donar-te idees. Un quilo de tomàquets varietat Monterosa es pot trobar per menys de 3 euros. L'oferta és temporal i està limitada al 20 de maig o fins que finalitzin les existències.

Alternatives a Bonpreu i Esclat

La quota de mercat a Catalunya està dividida entre Bonpreu i Mercadona. L'empresa valenciana té molta presència a casa nostra, però no té cap simpatia amb Catalunya ni amb els catalans. El seu punt fort és la seva marca blanca Hacendado i la gran quantitat de supermercats que es poden trobar a gairebé tots els pobles i ciutats.

A més distància trobem alternatives com les alemanyes Lidl i Aldi, l'espanyola Dia o la francesa Carrefour. Totes es dediquen al sector de l'alimentació, però són molt lluny, quant a quota de mercat, de Bonpreu.