Exterior de Mercadona des de gespa

Els clients embogeixen amb l'última cosa de Mercadona: 'Com més en menj, més m'agrada'

El plat de moda arriba a Mercadona i es converteix ràpidament en un èxit en vendes i en el més comentat a les xarxes

Les xarxes socials s'han fet  ressò de totes les novetats de Mercadona. De vegades, fins i tot fa la sensació que els productes arriben a ells abans que a les prestatgeries del supermercat. Aquesta vegada, Mercadona s'atreveix amb un plat molt difícil, sobretot tenint en compte el repte de vendre'l envasat.

Mercadona sorprèn amb l'steak tàrtar que està de moda ara mateix

Ningú no pot dir que Mercadona arriba tard, perquè la cadena valenciana sempre és la primera. I ho ha tornat a demostrar amb un plat que ara mateix està guanyant cada cop més adeptes: l'steak tartar .

Dins el món de la cuina, aquest preparat està tenint moltes vendes. I no és estrany, perquè és un producte ple de sabor i elaborat a partir de productes de gran qualitat.

steak tàrtar marinat envasat sobre fons de Mercadona desenfocat
Mercadona s'atreveix amb un Steak tàrtar marinat molt saborós | Mercadona, xcatalunya.cat

I on més es nota que aquest producte està agradant és a les xarxes socials. En els darrers anys, el tàrtar de tonyina era el plat més difós, adaptat i fusionat de tots. Ara tot indica que l'steak tàrtar tindrà el mateix futur. A Mercadona ho tenen molt clar.

L'steak tàrtar de Mercadona, la darrera revolució a Internet

Per si algú mai no s'hauria imaginat un steak tàrtar envasat, Mercadona ho ha fet. Els que ja han tingut el plaer de provar-los, com el famós tiktoker Peldaños , estan encantats. Això sí, l'esmentat tiktoker ha hagut de viatjar fins a València a buscar-lo, perquè a Madrid encara no ha arribat.

L'steak tartar és un plat molt popular a França, on se situa el seu origen. I la veritat és que també rep el nom de "filet tàrtar", per la qual cosa la seva veritable procedència no queda gens clara.

Aquest producte es prepara amb carn de boví picada, crua i, marinada amb diferents amaniments i espècies. En el cas de Mercadona, l'amaniment el conformen cogombres, ceba, espècies i el rovell d'ou.

Segons el paladar de l' influencer , el nou steak tàrtar de Mercadona no està gens malament. Això sí, creu que li falta una mica de picant, però tampoc és una cosa negativa. De fet, assegura que, a mesura que el continues menjant, més et va agradant.

Preus i ofertes actualitzats el dia 18/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.