Usuària satisfeta comprant a Bonpreu

Una clienta encantada amb aquest servei de Bonpreu i Esclat

El supermercat d'origen català ha acontentat la clientela amb el llançament d'un nou model de compra

A la vida adulta hi ha tasques del dia a dia que són innegociables; sobretot, en el marc del bon manteniment de la llar. Per a alguns, aquestes no suposen un esforç perquè fins i tot els sembla desitjable dedicar una tarda a la neteja general del pis. També hi ha persones que gaudeixen invertint un parell d'hores del cap de setmana passejant de cap a cap el supermercat de confiança a la recerca de tots els productes de l'habitualment extensa llista de la compra.

D'altres, però, prefereixen destinar les hores lliures a altres activitats. I, fins fa poc, no hi havia més remei que assumir aquestes tasques com a obligatòries. Tot i això, des de fa uns anys, especialment després de la pandèmia, s'ha estès una tendència relacionada amb els supermercats que ha facilitat la vida a molts usuaris.

El repartiment a domicili s'està popularitzant a passos de gegant i cada vegada són més les persones que decideixen recórrer a aquest nou model de compra. Per descomptat, la comoditat d'esperar al sofà que, com per art de màgia, t'arribi la compra del mes a la porta de casa teva és abismal. I als supermercats no els ha quedat cap altra que adaptar-se a aquesta tendència.

Bonpreu Esclat, repartiment a domicili

Un dels que ho ha fet ha estat el Bonpreu Esclat, que ja fa més d'un any que va recórrer a obrir la venda online amb repartiment. Entres a la seva web, selecciones els productes que necessites, els pagues i un repartidor te'ls emporta a casa. Tan senzill com això.

I en el cas de la cadena catalana, a més, diversos usuaris que han utilitzat aquest mètode han acabat més que satisfets. Un exemple és aquesta internauta, Sicrit, que va publicar un tuit afalagant el servei de lliurament de Bonpreu Esclat. "Avui he provat per primera vegada el servei de compra online + entrega a domicili del Bonpreu Esclat i, després de tres anys pujant la compra a un 4t sense ascensor, he de dir que és el millor servei que s'ha fet mai. Quin estalvi de temps i quin descans. Repetiré", proclamava la usuària.

El seu cas no és un d'aïllat; només cal veure els comentaris a aquesta publicació per comprendre que la satisfacció amb aquest nou model del Bonpreu Esclat és generalitzada. "És excel·lent; l'amabilitat dels repartidors, la seva puntualitat, la qualitat del producte fresc...", responia un altre internauta.

El servei de Bonpreu Esclat

Per poder emprendre aquesta compra en línia, és tan senzill com entrar a la web del supermercat, seleccionar l'opció de "compra en línia" i escollir els productes que volem afegir a la cistella. Un cop pagat, tens dues opcions: o t'apropes al Bonpreu Esclat més proper i t'ajuden a carregar-lo al cotxe o un repartidor t'ho porta a casa o al punt de recollida que seleccionis.

A més, a la primera opció, triguen només cinc minuts a preparar tota la teva comanda. A la segona opció, si fas la compra durant l'horari d'obertura del supermercat, no triguen més de dues hores a lliurar-te tots els productes.