Una parella va cap a l'altar. A la cantonada superior esquerra, un emoji d'una cara amb cors

Un casament peculiar al Tibidabo

Una parella xinesa es casa al Tibidabo amb una seixantena de desconeguts com a convidats

Zheng Yasui i Liu Shuo són una parella de nacionalitat xinesa que s'ha casat al parc d'atraccions del Tibidabo de Barcelona en un casament que ha comptat amb seixanta desconeguts com a convidats, segons Catalan News, el mitjà en anglès de l'ACN. "Som de la Xina i és la primera vegada que venim a Barcelona", explicava Zheng Yasui a Catalan News la vigília del casament. La parella és amant de l'arquitectura i la cultura espanyoles, i tenen Barcelona com “un dels llocs més recomanats per visitar”.

La capital catalana va ser la primera opció quan la parella va decidir casar-se fora de la Xina. De fet, el casament es va fer aquí, i el que s'ha fet al Tibidabo ha estat la festa. I per donar-li un punt diferent, la parella va decidir organitzar un esdeveniment a través de l'aplicació de telefonia mòbil Meetup , una xarxa social dissenyada per fer accions d'aquest tipus -tant físicament com virtualment- entre gent amb interessos similars.

La parella pensava que un entorn panoràmic com el del Tibidabo resultaria "massa tranquil" si el casament el feien tots dos, per la qual cosa van decidir obrir l'esdeveniment a gent disposada a apuntar-se encara que no es coneguessin. La iniciativa va congregar 220 persones que van confirmar a través de l'aplicació que assistirien al casament, si bé al final només 60 han estat testimonis de la unió de la parella, que ha tingut lloc aquest dimarts amb el Tibidabo com a escenari.

Un escenari que fins al darrer moment ha causat inquietud a Yasui i Shuo a causa de la tempesta remarcable que ahir va assolar bona part de Catalunya, però que aquest dimarts ha fet una treva que els Novios i els seixanta desconeguts han aprofitat per celebrar un dels dies més especials de la vida de la parella. "Esperem que tothom que ha compartit amb nosaltres aquesta ocasió tan especial s'ho hagi passat bé i se n'emporti un bon record", ha explicat a Catalan News després del casament Zheng Yasui.