Muntatge amb un establiment Bonpreu i, dins un cercle a l'esquerra, la imatge de l'oferta referenciada a la notícia

El regal de Bonpreu i Esclat pel teu millor sopar de la nit de Cap d'Any

Segueixen les promocions nadalenques als supermercats

Si encara no saps què cuinar la nit de Cap d'Any, Bonpreu i Esclat t'ofereixen una interessant oferta per sorprendre els teus convidats. Un magret d'ànec de Barbaria acompanyat d'un regal especial, un flascó de melmelada de fruits vermells Km0 de La Fageda de 230 g. Bonpreu i Esclat són més que supermercats a Catalunya; són la porta dentrada a una experiència culinària que aposta per la qualitat i la proximitat. Amb una llarga trajectòria de compromís amb el producte local i una clara orientació cap al client, aquestes cadenes destaquen per la seva oferta selecta de productes frescos i d'alta qualitat. A més, ofereixen promocions i descomptes com la que us presentem en aquest article i en altres anteriors.

La promoció: Detalls i condicions

La promoció actual permet als consumidors endur-se a casa un magret d'ànec de Barbària pel preu de 22,99 €/kg i, com a obsequi sense cost addicional, un flascó de melmelada de fruits vermells Km0 de La Fageda. Aquesta oferta està pensada no només per satisfer el paladar dels gurmets més exigents, sinó també per promoure la cuina creativa a casa.

El magret d'ànec és una font rica de proteïnes i, encara que conté un percentatge més alt de greix en comparació amb altres carns magres, és un greix majoritàriament insaturat, considerat més saludable. La melmelada de fruits vermells, per la seva banda, és una explosió de sabors i antioxidants naturals, perfecta per complementar qualsevol plat amb un toc dolç i àcid.

Com maridar aquests dos ingredients?

Amb aquests productes, les possibilitats són infinites. Una recepta clàssica és el magret d'ànec amb salsa de fruits vermells, on la riquesa de la carn es complementa amb l'acidesa i la dolçor de la melmelada, creant un balanç perfecte al paladar. També es pot innovar amb entrants com a canapès de magret amb un toc de melmelada sobre pa cruixent, o fins i tot postres, incorporant la melmelada a una cheesecake casolana per donar-li un toc nadalenc.

Per obtenir els millors resultats en cuinar el magret d'ànec, és essencial marcar la pell en forma de quadrícula perquè el greix es fongui i la pell quedi cruixent. Cuinar a foc mitjà-alt permet que la carn es segelli i conservi els sucs interns. La melmelada es pot servir freda o lleugerament escalfada per alliberar totes les aromes.

Promoció de magret d'ànec i melmelada a Bonpreu
Promoció de magret d'ànec i melmelada a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan puc obtenir aquesta oferta?

L'oferta està disponible als establiments Bonpreu i Esclat fins al proper 8 de gener. A la web de la cadena pots trobar un cercador. Segueix aquest enllaç per conèixer la teva botiga més propera.

La Fageda, una empresa amb un gran compromís social

La promoció reflecteix el compromís de Bonpreu i Esclat amb l'economia local i els productes de quilòmetre zero. La melmelada de La Fageda és un exemple de l'excel·lència dels productes catalans i del suport a la producció local, tot garantint no només qualitat sinó també sostenibilitat.

La Fageda és una organització notable pel seu model de negoci sostenible i el compromís social profund. Com una entitat sense ànim de lucre, se centra en la integració de persones en situació de vulnerabilitat, particularment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorns mentals severs. Des de la seva fundació el 1982 per Cristóbal Colón, La Fageda no només ha creat un ambient laboral inclusiu i de suport sinó que també s'ha convertit en un referent agroalimentari, especialment conegut pels seus productes lactis i melmelades.

L'impacte social de La Fageda s'estén més enllà de proporcionar feina; l'entitat ofereix contractes de treball estables, amb un 80% sent indefinits, i salaris per a persones amb discapacitat que són significativament més alts que la pensió no contributiva que rebrien d'una altra manera. Aquesta política laboral no només fomenta la inclusió i la dignitat a la feina sinó que també contribueix a l'estalvi dels serveis socials i la xarxa de salut pública.