Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu. A l'esquerra, dins d'un cercle, la promoció de què es parla a la notícia

L'oferta exclusiva online de Bonpreu fins al 8 de gener de 2024

Aprofita l'Exclusiva Promoció Online de BONPREU DE L'ERA: Entrecot de Vedella amb un 10% de Descompte

A l'època de Nadal, els moments al voltant de la taula són els que creen records inoblidables. Bonpreu, conscient de la importància d'aquests instants, ha llançat una oferta exclusiva per als amants de la carn de qualitat: un 10% de descompte al seu exquisit entrecot de vedella, disponible només a través de compres en línia. Aquesta promoció és una oportunitat única per delectar familiars i amics amb un tall de carn que promet ser el protagonista de qualsevol celebració.

L'oferta

Des del 19 de desembre del 2023 fins al 8 de gener del 2024 , els clients poden gaudir d'un descompte especial en comprar el seu entrecot de vedella a través de la pàgina web de Bonpreu. Aquesta oferta no és només una manera d'estalviar, sinó també de garantir un producte fresc i d'alta qualitat, directe des del proveïdor a la comoditat de casa teva. L'oferta és accessible en aquest enllaç encara que hauràs d'estar registrat com a client de Bonpreu. El preu original era de 8'99 euros per a l'entrecot de 270 grams i de 9'60 euros per al de 300. Amb el descompte en línia el preu és de 8'09 i 8'64 euros respectivament.

Promoció d'entrecot a Bonpreu
Promoció d'entrecot a Bonpreu | BonpreuEsclat

Valor nutricional de l'entrecot de vedella

L'entrecot de vedella no és només deliciós, sinó també nutritiu. Ric en proteïnes d'alta qualitat, és essencial per a la construcció i reparació de teixits al cos. A més, és una font excel·lent de ferro hemo, el tipus de ferro que s'absorbeix més fàcilment, crucial per prevenir l'anèmia. També proporciona vitamines del grup B, essencials per al metabolisme energètic, i minerals com el zinc, que és vital per a un sistema immunològic saludable.

De l'ERA, una marca ideal per als clients de Bonpreu

DE L'ERA, la marca de carn de Bonpreu, s'ha consolidat com un referent al sector carni, destacant-se pel seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat. Els seus productes provenen de ramaderia responsable, assegurant no només el benestar animal, sinó també l'excel·lència a cada tall de carn. L'entrecot, en particular, és meticulosament seleccionat per garantir una experiència gastronòmica superior, amb la textura i el sabor que els consumidors esperen d'una marca de confiança.

La versatilitat de l'entrecot el fa ideal per a una varietat de receptes. Es pot rostir a la graella, cuinar a la planxa o fins i tot en una paella, i marida perfectament amb una àmplia gamma de guarnicions i salses. Per a aquells que busquen inspiració, Bonpreu ofereix al seu lloc web receptes exclusives que destaquen la qualitat de la seva carn i proporcionen idees per crear plats memorables.