Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. A l'esquerra, dins d'un cercle, la promoció de què es parla a la notícia

Els millors menú estalvi a Bonpreu i Esclat fins al 8 de gener

Els supermercats Bonpreu i Esclat mantenen les ofertes i promocions en època nadalenca

Estem ja en dates nadalenques i és moment de cuinar plats tradicionals per a tota la família. Tot i que no tothom té el temps per fer-ho. O no li agrada cuinar. O simplement li ve de gust descansar. Per a aquests casos, els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen diversos menús estalvi per gaudir de la millor gastronomia a un preu insuperable. Tots ells tenen un descompte al voltant del 15% .

El menú més econòmic

Per només 6,99 €, pots assaborir els seus 'Canelons de brandada de bacallà' , un clàssic plat català de canelons farcits de brandada de bacallà i mussolina d'all o bé d'espinacs i pinyons. Tots dos de Terra i Tast. Acompanyats de 'Croquetes de formatge blau i poma' o de calamarsó, de Bo de Debò, que combinen la intensitat del formatge blau amb la dolçor de la poma. Aquest menjar equilibra sabors i textures, creant una experiència gastronòmica harmoniosa.

Els canelons amb bacallà són rics en proteïnes i àcids grassos omega-3, gràcies al peix, mentre que cal tenir en compte la beixamel i la pasta que sumen al recompte calòric. Les croquetes de formatge blau i poma ofereixen una barreja de calci derivat dels lactis i els sucres naturals i fibres de la poma, fent-les una opció satisfactòria però indulgent.

Un menú de preu intermedi

Per a aquells amb un paladar aventurer, Bonpreu ofereix el seu menú mitjà a un preu temptador de 9,95€. Aquest menú promet portar-te a un viatge culinari que equilibra el sabor delicat del mar amb el toc rústic de la carn. L'estrella d'aquest menú són les 'Vieires farcides de peix i marisc' de Casa Mas, un plat que ens evoca la brisa marina i les onades trencant a la costa. Les vieires, conegudes per la seva textura suau i sabor dolç que recorda a l'oceà, vénen farcides de peix i marisc, oferint un dinar (o sopar) que és tant luxós com reconfortant. Aquest plat és una font rica de proteïnes i micronutrients essencials , com el zinc i la vitamina B12, alhora que és relativament baix en calories, cosa que el converteix en una opció nutritiva.

Per complementar el toc marí, el menú inclou 'Tires de canana arrebossades' o bé 'Bastonets de Mozzarella', tots dos oferint una experiència sensorial diferent amb la seva textura cruixent i bon sabor. Aquests acompanyaments aporten proteïnes addicionals i calci, respectivament, encara que també augmenten el contingut calòric del menú.

La Selecció Premium

Per a aquells disposats a gastar una mica més, Bonpreu introdueix una opció gourmet per 16,95€. Els 'Canelons del Nandu Jubany'. Amb la recepta original del prestigiós xef, suggereixen una versió distintiva dels canelons, probablement una delícia gastronòmica farcida amb ingredients exquisits i servida juntament amb 'Croquetes de rostit' , croquetes amb un atractiu rústic i casolà. Aquest menú està dissenyat per replicar una experiència d'alta cuina a la comoditat de casa teva.

Imatge promocional de diversos menú estalvi de Bonpreu i Esclat
Menús estalvi de Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On els puc comprar?

Aquesta promoció és un exemple principal de com el menjar per portar ben fet pot ser assequible i relativament nutritiu. Amb preus que van des dels 6,99€ als 16,95€, ofereixen opcions per a diversos pressupostos assegurant la qualitat. Aquestes ofertes estaran disponibles fins al proper 8 de gener de 2024 als establiments Bonpreu i Esclat. Aquí pots consultar la teva botiga més propera.