BonÀrea és una cadena de supermercats molt popular a Catalunya, amb un model de negoci que destaca per productes de proximitat. L'empresa va néixer el 1959 com una cooperativa ramadera, i actualment, compta amb centenars de botigues repartides per Catalunya i altres regions. BonÀrea aposta per productes de qualitat i preus competitius, i també és coneguda pel seu fort arrelament al territori català.
A més dels seus supermercats, BonÀrea compta amb una xarxa de benzineres i ofereix serveis en línia, facilitant la compra a domicili en diverses regions. L'empresa també opera sota un model cooperatiu que ha contribuït a dinamitzar l'economia local, generant ocupació i donant suport a productors de proximitat.
L'episodi viscut en una de les seves botigues
A Camprodon, una de les seves botigues s'ha fet viral. Tot va començar amb un cartell mal redactat en català. La frase deia: "Toca el timbre i vindre'm!" La intenció del missatge era clara, però van cometre un error lingüístic, ja que segons les normes del català, "vindre’m" no és correcte.
La forma correcta seria "vindrem," que significa "vindrem." La confusió es deu a l'ús incorrecte del pronom reflexiu "'m". En català, "vindré" s'utilitza per al futur en primera persona del singular.
És a dir, "vindré jo mateix". En canvi, el cartell feia referència a l'acció de diverses persones, per això, hauria d'haver-se usat "vindrem", que és la forma plural.

Un error corregit a l'instant
La mateixa persona encarregada d'aquest establiment ha parlat sobre aquest succés, desmentint que es tractés d'un error que segueix vigent. Amb la intenció de millorar el seu local a Camprodon, va voler posar un timbre a la caixa de la botiga per així poder ajudar els clients del supermercat.
Així doncs, perquè els consumidors sabessin d'aquest timbre, va decidir demanar a la central un cartell avisant sobre aquest canvi. No obstant això, amb tota la feina acumulada, va penjar el cartell sense adonar-se de l'error gramatical. Igualment, a les poques hores es va adonar d'aquesta petita falta d'ortografia i la va canviar a l'instant.
L'establiment segueix buscant pel bé dels seus clients fins al dia d'avui, i aquests petits errors queden en un segon pla amb la gran feina dels seus empleats.