Gerard Romero a TV3

Així serà el nou concurs que Gerard Romero presentarà a TV3

El 'streamer' català farà el salt a la televisió i presentarà un programa al canal autonòmic de Catalunya

Corren bons temps per al món d'Internet, les xarxes socials i l'streaming . Últimament s'està fent habitual que diversos dels noms més destacats d'aquest món s'endinsin en aventures dins del mitjà de comunicació més rellevant actualment, la televisió. L'últim a sumar-se a la llista ha estat Gerard Romero.

Amb més de 700.000 seguidors a Twitch, està entre el 'top 20' destreamers catalans més seguits en aquesta plataforma. A més, també suma gairebé 500.000 followers a Instagram i 1,2 milions a Twitter. És el creador de Jijantes FC i a les xarxes socials i diversos suports es dedica a informar sobre l'actualitat del Barça.

Amb tot, s'ha convertit en una de les referències periodístiques de l'equip blaugrana els darrers anys. A més, també ha estat un dels principals promotors de la innovadora Kings League, on presideix un equip, Jijantes.

Gerard Romero, d'Internet a la TV

Ara, a Gerard Romero, a causa del seu enorme carisma davant de la càmera, li ha sortit l'oportunitat de presentar un concurs a TV3. Ens hem acostumat a escoltar Gerard Romero parlar en castellà, però cal recordar que el periodista va estar durant 14 anys en una de les grans ràdios de Catalunya, RAC1.

Això sí, no va acabar de la millor manera a l'emissora radiofònica, d'on se'n va anar després d'algunes desavinencesamb algun dels grans noms de la cadena. La seva aventura a la televisió pública catalana consistirà a presentar un programa on els participants podran aconseguir fins a 10.000 euros. El concurs es dirà "On és la pasta".

La seva dinàmica és ben senzilla: amagaran 10.000 euros repartits als habitatges dels participants i ells disposaran de 30 minutsper mirarde trobar-los. Tot el que trobin durant aquest interval de temps s'ho podran quedar. Gerard Romero va passar pel magazín "Tot es mou" de TV3 per donar les primeres pistes sobre aquest nou programa.

Serà un càsting totalment obert i qualsevol persona del territori català podrà sol·licitar participar a “On és la pasta?”. Per aconseguir ser un dels participants, cal enviar un correu a casting@oneslapasta.tv. Aquest nou espai de TV3 estarà produït pel grup Mediapro.

A més, seguirà actiu als seus canals de retransmissió habituals, així com deixant-se veure pel Cupra Arena durant els caps de setmana de Kings League. Als seus 38 anys, es podria dir que Gerard Romero està en el millor moment de la seva carrera periodística.