Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme un home somrient i feliç

3 productes catalans per gaudir del formatge a Bonpreu fins al 25 de març

Les ofertes de Bonpreu d'aquests dies inclouen formatges de tota mena

Les cadenes de supermercats Bonpreu i Esclat presenten aquests dies diverses promocions per als amants del formatge i els productes de proximitat. Avui us parlarem d´una oferta especial que convida a gaudir de tres productes catalans de primera qualitat fins al 25 de març. Aquesta promoció inclou formatge de cabra Km0 Montbrú, melmelada Km0 La Fageda i un vi Blanc Mariner, DO Penedès, tots disponibles en un lot promocional.

Detalls dels productes

El formatge de cabra Km0 Montbrú , provinent de granges de quilòmetre zero, és una delícia artesanal que reflecteix l'essència de Catalunya. Amb un pes de 260 grams i un preu per unitat de 6,99 euros comprant-lo per separat, aquest formatge es distingeix per la textura suau i el sabor lleugerament àcid característic dels formatges frescos. Des del punt de vista nutricional, el formatge de cabra és una font de proteïnes d'alta qualitat, conté menys lactosa que el formatge de vaca i és ric en vitamines A i D, així com en calci i fòsfor, cosa que el converteix en una excel·lent opció per mantenir una dieta equilibrada.

La melmelada Km0 La Fageda , presentada en un envàs de 230 grams i amb un cost de 2,95 euros per unitat comprant-lo per separat, complementa a la perfecció el formatge de cabra amb la dolçor natural i la textura consistent. Elaborada amb fruites seleccionades de temporada, aquesta melmelada no només és deliciosa, sinó que també aporta fibra i vitamines en ser consumida moderadament. És un producte que destaca pel seu compromís amb la sostenibilitat i el suport a l'economia local, ja que La Fageda és una cooperativa coneguda per la tasca social i el model de negoci responsable.

Finalment, el vi Blanc Mariner, DO Penedès , és la beguda ideal per acompanyar aquest festí. Amb un volum de 750 ml i un preu de 5,95 euros per ampolla comprant-lo per separat, aquest vi blanc es caracteritza per la seva frescor i notes afruitades, cosa que el converteix en un maridatge perfecte per al formatge de cabra. Provinent de la denominació d'origen Penedès, és un testimoni de la rica tradició vinícola catalana, famosa pels seus vins de gran qualitat. En termes nutricionals, el vi, consumit amb moderació, pot aportar beneficis cardiovasculars a causa del contingut d'antioxidants com els polifenols.

Detall del lot de formatge, vi i melmelada a Bonpreu i Esclat
Detall del lot de formatge, vi i melmelada a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

El preu del lot

La promoció ofereix aquests tres productes a un preu especial de 8,95 euros, permetent als consumidors estalviar en la compra i gaudir de l'experiència gastronòmica catalana. El descompte total és de quasi 7 euros. A més, Bonpreu i Esclat no només promouen la qualitat i el sabor, sinó també la salut i el benestar, ja que ofereixen productes que formen part d'una dieta mediterrània equilibrada.

Maridatge

El formatge, la melmelada i el vi poden ser gaudits de múltiples maneres: com a part d'un esmorzar energètic, un aperitiu refinat o fins i tot com un sopar lleuger. A més, són opcions perfectes per sorprendre els convidats o gaudir d'una vetllada especial a casa.

Per a aquells interessats a descobrir noves combinacions, Bonpreu i Esclat suggereixen maridar el formatge de cabra amb la melmelada de temporada i una copa de Blanc Mariner, experimentant així amb els sabors i textures que aquests productes ofereixen. És una forma senzilla i deliciosa de donar suport a la producció local i submergir-se en la cultura gastronòmica de Catalunya.

On i fins quan estarà disponible l'oferta?

L'oferta està disponible a tots els supermercats Bonpreu i Esclat, cosa que facilita l'accés als clients al llarg de Catalunya. La promoció és temporal i és vigent fins al 25 de març, cosa que incentiva els consumidors a aprofitar aquesta oportunitat única.

Els consumidors interessats a adquirir aquests productes o conèixer-ne més poden visitar qualsevol supermercat Bonpreu i Esclat, on podran rebre assessorament i gaudir d'aquesta promoció especial que celebra la riquesa culinària de la regió. Aquesta promoció és una invitació a descobrir i gaudir de la diversitat i qualitat que els productes catalans tenen per oferir, alhora que dóna suport a la comunitat local.