El calbot d'un agent de policia a Ares Teixidó

Ares Teixidó i la seva reacció en un control d'alcoholèmia

Durant el programa Zapeando de La Sexta, que condueix Dani Mateo, l'actriu i presentadora catalana Ares Teixidó (Lleida, 19 de gener del 1987) va compartir una anècdota personal que no el va acabar de sortir gaire bé. Un capítol viscut durant un control d'alcoholèmia: «Senyor agent, creieu que aquest és el cos del delicte?». I no va riure. Era un acudit, en el moment molt bo, i no anava tan borratxa; després li vaig cantar, però tampoc li va agradar», va explicar amb riallades l'actriu al programa emès el 24 de febrer passat davant l'estupefacció dels col·laboradors i del mateix Dani Mateo, visiblement sorprès davant d'aquesta anècdota viscuda per l'extrovertida presentadora.

Ares Teixidó ha format part del repartiment del gran èxit televisiu de la temporada, La Mesías dels Javis, encara que hagi estat només mitjançant una petita col·laboració com a presentadora de televisió, una especialitat que domina perfectament. Amb anterioritat, la vam poder veure com a reportera a la sèrie Bienvenidos al Lolita (2014) i al videoclip de Melendi: Besos a la lona (2018). També la recordem interpretant la cançó "Comiéndote a besos" al programa Tu cara me suena (2017), en una actuació difícilment oblidable.

Llarga trajectòria com a reportera i presentadora

La presentadora de TV i autodenominada "Influmierder" segons el seu perfil d'Instragram -obvia la seva escassa experiència com a actriu-, és una cara habitual de la televisió a Espanya. Ha estat reportera per a programes com Mentre dorms (2009-2010) i Vuélveme loca (2010-2011) de Telecinco. Posteriorment es va anar especialitzant com a col·laboradora per a realities com Supervivientes (2015) i Gran Hermano (2016-2019), del qual va ser concursant, abans del seu fitxatge per a Antena 3 i encarregar-se de la presentació del programa El amor está en el aire . A partir d'aquí, es va convertir en una de les presències més habituals de la televisió.

El 2017 va presentar el programa de TV3, Tot o res , però semblava encaixar molt millor fora de la seva Catalunya natal. A Ares Teixidó li agrada exposar les seves experiències sense tabús, i això és una cosa que encaixa bé amb les audiències de programes com els esmentats. Sovint ha compartit imatges amb les seves parelles i mai no ha amagat la seva inclinació cap a la bisexualitat.

"Tot o res", molt aviat a TV3 amb Ares Teixidó

Una manera d'exposar la seva vida personal sense miraments i amb valentia encara a costa de reaccions imprevistes. I és que, una altra cosa és com es reben les seves declaracions, no en va potser l'agent que la va detenir per passar el control d'alcoholèmia segueixi sense fer-li gràcia aquesta anècdota que va compartir amb la famosa actriu i presentadora.